Arama sonuçları: *

• Users: Pcoll
  • Order by date
  1. Pcoll

Yardım FP telefon önerisi net hangi telefon alınır kamerası önemli BÜTCE 30k 50k

Anladım v70 o fiyatı hak etmiyor ozaman 1773556136 Bu arada bende biraz katılıyorum giriş segment ucuz telefonlarda yavaşlama var ama samsung a özel değil diye düşünüyorum
  2. Pcoll

Yardım FP telefon önerisi net hangi telefon alınır kamerası önemli BÜTCE 30k 50k

İşlemci araştırması hic yapamadım ama kamera odaklı baktığım için bana iyi geldi aynı fiyat bandında biraz daha bakayım 1773523058 Sagol öneri için hepsini tek tek inceliyorum
  3. Pcoll

Öneriler için herkese teşekkürler vivo marka almaya karar verdim YouTube dan çok fazla karşılaştırma videoları izledim sadece kamera özelliği için vivo net, iPhone gece video kamerasına tek rakip vivo 🖐️ araştırdığim modeller vivox300 pro, vivo v70, vivo x200 pro
  4. Pcoll

İyice kararsızlaştım okadar model varki bilemedim hep Android telefon kullandım bu zamana kadar
  5. Pcoll

Çok yardımcı oldun ve gayet mantıklı modeli bir araştırayım
  6. Pcoll

öneri için sağol inceliyorum 1773432532 bakıyorum karşılaştırma videolarına youtube dan bakalım
  7. Pcoll

telefon alacağım fazla araştırma yapamadım fp telefon önerisi lazım sadece kamera kullanıyorum obje çekimleri için
  8. Pcoll

Yardım Türknet sizce nasıl ?

Bende giga fiber kullanıyorum üstüne sağlayıcı tanımam
  9. Pcoll

TÜRK TELEKOM İDEFİX'TE 2000/300 İNDİRİM KUPONU

Kod paylaşmak isteyen buraya yazarsa iyi olur isteyenler faydalansın
  10. Pcoll

Dolandırıcılık mı bu

Kimseye kod vermesinler ne olursa olsun direk konuşmayı kapatın bence
  11. Pcoll

ASUS VG249Q5A alınır mı?

24inc artık kullanışlı değil 2k 27 inc en iyisi olucaktır
  12. Pcoll

KTC 27 H27E6 alıcam daha iyisi var mı o bütçede

geçen hafta msi aldım 320 hz 2k 14.400 lira ktc 11.500 civarıydı bilinmedik marka riskine giremem bu piayasyı işi bilenden almak lazım paradan kaçmamak gerekiyor bence
  13. Pcoll

KTC 27 H27E6 alıcam daha iyisi var mı o bütçede

2 3 bin lira indirim için değmez bence ktc monitorün aynısından bilindik marka alman daha iyi olur biraz fazla para verirsin ama daha mantılı olur
  14. Pcoll

Seher Yıldızı Pamuk Atlet 50 TL

EVET teşekkurler
  15. Pcoll

Seher Yıldızı Pamuk Atlet 50 TL

3 adet altım 6lı 900 tl
  16. Pcoll

❌İndirim Bitti! 🔥🔥🔥 HEPSİ PAY ÜCRETSİZ 100 LİRA HEDİYE 🔥🔥🔥

hiç kampanya gibi durmuyor hepsipay ın bir hatasını bulmuşlar ve yararlanılıyor
  17. Pcoll

Yardım Mag 274qrfw x32 monitörün uygulaması varmı ?

zoom özelliği var elle yapmak zorunda kalıyorum bir ayarı olmalı diye düşünüyorum da bulamadım
  18. Pcoll

OSD menusu ney oluyor monitörum tuşları ilemi
  19. Pcoll

herkese merhaba mag 274qrfw x32 monütör aldım driver var ama uygulama olarak kurulmuyor güncelleme yapılabiliyor sadece kullanan varmı ayarlar için yardıma ihtiyacım var
  20. Pcoll

2K IPS 27” / 32” Monitör Önerisi (180–240 Hz)

Bu monitör güzel gibi ama 210 hz bana az geldi bu fiyata 220 veya 240 olsa alacağım bende 2k monitör bakıyorum 165 hz ile 210 hz bana aynı gibi geliyor düşününce yanlışmı düşünüyorum
Geri