Arama sonuçları: *

1. Rilyus

Çözüldü✓ Lenovo R25i-30 Standby Sorunu

Nasıl çözdünüz hocam?
  2. Rilyus

❌İndirim Bitti! Lenovo R25i-30 / 180 Hz 0.5 ms IPS - 3.999 TL

Gigabyte g24f almıştım yakın zamanda 4500 liraya. Ölü piksel çıktı, iade edip bunu mu alayım sizce yoksa değişim mi talep edeyim?
  3. Rilyus

Samsung S20FE vs OP 9 Pro

Op9 pro alırsam garantisiz olacak ama o da bir problem değil mi?
  4. Rilyus

Samsung S20FE vs OP 9 Pro

Arkadaşlar 12K civarı bütçem. Araştırmalarıma göre bu ikisi en çok önerilen. İki sorum olacak; 1-) S20FE Android 13 güncellemesinden sonra başka güncelleme almayacakmış. İki yıl civarı kullanmayı düşünüyorum telefonu, herhangi problem yaşar mıyım? 2-) OP 9 Pro için yurt dışından al deniyor...
  5. Rilyus

2000 lira klavye önerisi

Tamamdır çok teşekkürler
  6. Rilyus

2000 lira klavye önerisi

Evet açıkçası beğendim klavyeyi. Yorumlarda fotoğraf atan olmuş rgb var. Fakat switch olarak blue whale kullanılmış. Mavi switch sanırım. Keşke sesini duyabilseydim. Hiç video bulamadım.
  7. Rilyus

2000 lira klavye önerisi

Hocam teşekkürler öncelikle. Ürün açıklamasında şöyle yazıyor fakat yanlış mı yazılmış acaba?
  8. Rilyus

2000 lira klavye önerisi

Dostlarım 2000 lira bütçem var. Ufak miktar esneyebilir. Red Switch, RGB, Hotswap ve %75 istiyorum. Kaliteli Switch kullanmış olan sağlam bir önerinize muhtacım. Şimdiden teşekkür ederim hepinize. Not: Bu arada şu seste bir klavye mevcut mu bilen varsa söyleyebilir mi çok hoş = Link
  9. Rilyus

4000 liraya kulaklık önerisi?

Başlıkta yazdığı gibi bütçem 4000 lira. Kablosuz gaming kulaklık istiyorum. Şu an aklımda Razer Barracuda X 7.1 var : https://www.itopya.com/razer-barracuda-black-71-surround-bluetooth-kablosuz-gaming-kulaklik_u21326#bTableUrunDetay Bu kulaklık iyi midir? Başka öneriniz olur mu bu fiyat bandında?
  10. Rilyus

G-Sync ya da Freesync olması çok önemli mi?

Arkadaşlar şu monitörü almayı düşündüm, yorumları çok iyi ve fiyatı bu indirimde çok iyi geldi. : https://www.itopya.com/gigabyte-238-g24f-2-165hz-180hz-oc-1ms-2xhdmi-dp-3xusb-ss-ips-fhd-freesync-premium-gaming-monito_u20017 Sorum şu ki ekran kartım NVIDIA. Bu monitör ise FreeSync destekli. Bu...
  11. Rilyus

Kasım İndirimlerinde Telefon Önerisi

Dostlarım, telefon ihtiyacım var. Honor 90 yanında kulalık hediyesi ile 16k fiyattaymış, dikkatimi çekti. 10-15k aralığında beni üzmeyecek, donup kasmayacak, genel olarak bu fiyat bandında en iyisi bu dediğiniz telefon önerilerinizi alabilir miyim? Birçok video izledim fakat her video farklı...
  12. Rilyus

SteelSeries Arctis 1 Wireless yerine Arctis Nova 1P alınır mı?

Evet şu an uzlaşamazsak THH başvuracağım ama bazı yerlerde okuduğum kadarıyla THH ücret iadesini kabul ediyormuş eğer firma onaylarsa. Ücret iadesini de ben istemiyorum çünkü 1000 liraya aldım kulaklığı, şu an 2700 lira. 1000 lira iade almak saçma bir duruma dönüyor ondan korkuyorum açıkçası...
  13. Rilyus

Çok teşekkür ederim tam ihtiyacım olan cevabı verdiniz. Kesinlikle videoları da inceleyeceğim.
  14. Rilyus

Selam herkese, kısa tutacağım konuyu. 2 sene önce 1000 liraya aldığım Arctis 1 Wireless(2700 lira mevcut piyasa fiyatı) kulaklığım var, garanti bitimine 1 ay kala garantiye yolladım ve arızalı ürün olduğundan değişimi yapılmalı dendi ama ellerinde aynı üründen yokmuş. Muadil olarak Arctis Nova...
Geri