Rilyus
80+
- Reaksiyon skoru
- 7
Hocam teşekkürler öncelikle. Ürün açıklamasında şöyle yazıyor fakat yanlış mı yazılmış acaba?Prime ile alırsan 2k. Aradıklarından tek RGB yok. Kullandığı switch TTC Bluish White olması lazım. Hem kaliteli bir switch markası hem de linear bir switch. Eğer videodaki gibi bir ses istersen switchlerini değiştirebilirsin.
Açıklama da yazıyorsa doğru olabilir. Ben fotoğraflarda da gözükmüyor diye yok dedim. İncelemesi falan bulunmadığından bakamadım da ama klavye güzel.Hocam teşekkürler öncelikle. Ürün açıklamasında şöyle yazıyor fakat yanlış mı yazılmış acaba?
Evet açıkçası beğendim klavyeyi. Yorumlarda fotoğraf atan olmuş rgb var. Fakat switch olarak blue whale kullanılmış. Mavi switch sanırım. Keşke sesini duyabilseydim. Hiç video bulamadım.Açıklama da yazıyorsa doğur olabilir. Ben fotoğraflar gözükmüyor diye yok dedim. İncelemesi falan bulunmadığından bakamadım da ama klavye güzel.
Video attım bluish white diyor ama TTC Blue Whale yazınca bu çıkıyor. Bu olmaya da bilir çünkü benzemiyor. Benzemese bile switch linear olduğundan sizin bildiğiniz clicky blue switchler gibi ses yapmaz.Evet açıkçası beğendim klavyeyi. Yorumlarda fotoğraf atan olmuş rgb var. Fakat switch olarak blue whale kullanılmış. Mavi switch sanırım. Keşke sesini duyabilseydim. Hiç video bulamadım.
Tamamdır çok teşekkürlerFotoğraflarda varmış RGB.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Video attım bluish white diyor ama TTC Blue Whale yazınca bu çıkıyor. Bu olmaya da bilir çünkü benzemiyor. Benzemese bile switch linear olduğundan sizin bildiğiniz clicky blue switchler gibi ses yapmaz.