2000 lira klavye önerisi

Rilyus

80+
Reaksiyon skoru
7
Dostlarım 2000 lira bütçem var. Ufak miktar esneyebilir.

Red Switch, RGB, Hotswap ve %75 istiyorum.

Kaliteli Switch kullanmış olan sağlam bir önerinize muhtacım. Şimdiden teşekkür ederim hepinize.

Not: Bu arada şu seste bir klavye mevcut mu bilen varsa söyleyebilir mi çok hoş = Link

Son düzenleme:

Ekler

• Screenshot_20231104-144128_Opera.jpg
    Screenshot_20231104-144128_Opera.jpg
    342.3 KB · Hit: 60
Hocam teşekkürler öncelikle. Ürün açıklamasında şöyle yazıyor fakat yanlış mı yazılmış acaba?
Açıklama da yazıyorsa doğru olabilir. Ben fotoğraflarda da gözükmüyor diye yok dedim. İncelemesi falan bulunmadığından bakamadım da ama klavye güzel.

Son düzenleme:
Açıklama da yazıyorsa doğur olabilir. Ben fotoğraflar gözükmüyor diye yok dedim. İncelemesi falan bulunmadığından bakamadım da ama klavye güzel.
Evet açıkçası beğendim klavyeyi. Yorumlarda fotoğraf atan olmuş rgb var. Fakat switch olarak blue whale kullanılmış. Mavi switch sanırım. Keşke sesini duyabilseydim. Hiç video bulamadım.

Fotoğraflarda varmış RGB.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Evet açıkçası beğendim klavyeyi. Yorumlarda fotoğraf atan olmuş rgb var. Fakat switch olarak blue whale kullanılmış. Mavi switch sanırım. Keşke sesini duyabilseydim. Hiç video bulamadım.
Video attım bluish white diyor ama TTC Blue Whale yazınca bu çıkıyor. Bu olmaya da bilir çünkü benzemiyor. Benzemese bile switch linear olduğundan sizin bildiğiniz clicky blue switchler gibi ses yapmaz.

Fotoğraflarda varmış RGB.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Video attım bluish white diyor ama TTC Blue Whale yazınca bu çıkıyor. Bu olmaya da bilir çünkü benzemiyor. Benzemese bile switch linear olduğundan sizin bildiğiniz clicky blue switchler gibi ses yapmaz.
Tamamdır çok teşekkürler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,200,682
Üyeler
190,786
Son üye
redbull_sx
Geri