Arama sonuçları: *

1. euwosuken

rx 7700 XT ekran kartında valoranta düşük fps alıyorum

Aynı kart bende de var Asus RX 7700 XT Tuf gaming başlarda süper çalışan ekran kartım şimdi çoğu oyunda kısa süreli donmalar ve fps düşmeleri veriyor Bende cs2 oynuyorum öncesinde 350-400 arası fps veren oyun zar zor 250-300 veriyor
  2. euwosuken

BIOS güncellemesinden sonra ayarlar nasıl olmalı?

Hocam soruda ve fotoğraflarda ne anlatmak istediğimi anladınız mı? Yoksa öylesine yazılmış bir cevap mı sizden overvolt undervolt istemiyorum 2. fotoğrafta bulunan ayarlar nasıl olmalı diyorum. eğer bilginiz yoksa cevap yazmayın.
  3. euwosuken

BIOS güncellemesinden sonra ayarlar nasıl olmalı?

Arkadaşlar az önce anakartıma BIOS güncellemesi geldi 1. fotoğrafta bulunuyor güncellemelerimi aksatmam geldiği gibi güncellerim. Bu güncellemeden önce bilgisayarım kasıyordu acaba güncelleme mi? Geldi dedim ve baktığımda bu vardı hemen güncellemeyi yaptım size ayarları sormak istiyorum sizce 2...
  4. euwosuken

İşlemci soğutucusunu değiştirdikten sonra sistem performansı düştü

diğer oyunlarda da hemen hemen aynı gibi diyebilirim.
  5. euwosuken

İşlemci soğutucusunu değiştirdikten sonra sistem performansı düştü

Arkadaşlar 5 ay önce bir pc sistem satın aldım aylardır güzelce kullanırım hiçbir sıkıntısını görmedim sadece, İşlemcimi stok fanda kullanıyordum şu sıralar da değiştirmeyi düşünüyordum ve stok fanımı sıvı soğutucu alarak değiştirdim şimdi asıl soruna gelirsek, 1 hafta öncesine kadar hala stok...
  6. euwosuken

Valorant donuyor oynayamıyorum.

her oyuna girdiğimde oyunu sistem özelliklerime göre ayarladıgından ekran kartım en yüksek ayarlarda 380 fps veriyor
  7. euwosuken

Valorant donuyor oynayamıyorum.

Arkadaşlar ne olur yardım edin PC aldım alalı 2 ay bile olmamıştır attığım videoda sorunumdur çok net ortada çok sık olmasa da uzun süreli olan oyun akışını engelleyen iğrenç bir donma oluyor oyunumda önceden bu yoktu bilgisayarımı öyle kurcalayan biriside değilim ancak Görev Yöneticisi'ni...
  8. euwosuken

Bios nasıl güncellenir.

En iyisi manual şekilde yapmak armory crate uygulamasının ne yapacağı belli değil :)
  9. euwosuken

Bios nasıl güncellenir.

AISuite programı zaten yüklü bende
  10. euwosuken

Bios nasıl güncellenir.

Hocam ben bukadar temiz,net ve anlaşılır bir anlatım şekli görmedim. Bravo
  11. euwosuken

Bios nasıl güncellenir.

Hocam Armory crate bende de var easy update kısmını bulamadım.
  12. euwosuken

Bios nasıl güncellenir.

hocam biçimlendirme olayı gereklimi nasıl biçimlendiricem, birde indirdiğim son bios sürümünü rar şeklinde direkmi atayım yoksa tümünü ayıkla demelimiyim?
  13. euwosuken

Bios nasıl güncellenir.

Arkadaşlar youtubdan baktım recep baltaşın videosunda rufus mufus diyor kafam karıştı kısaca bana bios nasıl güncellenir anlatırmısınız teşşekkür ederim. Anakartım EX-B760M-V5 D4-CSM
  14. euwosuken

AMD 7700 Ekran kartında WattMan hatası

Ben pcyi alırken ekran kartının 8gb olmasını istemedim 12gb olan ve üreticisinin nvdia olduğu kartlar çok az piyasada bulamadım ayrıca kat kat daha pahalı oluyor nvdia o yüzden amd ye yönelmek zorunda kaldım elimde olsa birazdaha biriktirip nvdia bir kart almak isterdim.
  15. euwosuken

Hiçbir uygulama açmıyorum oyunu oynarken kesinlikle oyunuda steamden aldım ekran kartına hiç bir şey yapmadım undervolt OC gibi kart kendinden OC li onun dışında bir şey yok.
  16. euwosuken

Görselde olduğu gibi Gta 5 oynarken oyun bir anda durdu araba sürüyordum hareket kesildi herşeyde ekran gitmedi siyah olmadı ancak oyun kendini kapattı ondan sonra amd hata verdi zaman aşımı oldu diye bunu nasıl düzeltebilirim? Ekran kartım ASUS TUF AMD RX 7700 XT OC GT3 12GB
  17. euwosuken

GTA 5 FPS bir anda düşüp yükseliyor.

Dün 14 dolara steamden GTA 5 aldım yüklemesi bittikten sonra açtım oyun başladı sorunsuz çok güzel gidiyordu oyun başladı soygun vs. 188 FPS bir anda 18 20 fpslere düşüyor nasıl düzeltirim Sistemim; Ekran kartı RX 7700 XT 12GB İşlemci Intel i5 13400F Ram: 16gb SSD: 1tb PSU 650W
  18. euwosuken

400-1000tl Arasında kulaklık önerisi?

Dışarda kullanmıcam Pcde.
  19. euwosuken

Farketmez bütçe önemli.
  20. euwosuken

Başlıktaki gibi fiyat aralığında kulaklık önerir misiniz?.
Geri