Arama sonuçları: *

1. tigrela

❌İndirim Bitti! KIOXIA 2TB Exceria Heatsink NVMe M.2 SSD 4.674 TL

şöyle restart atarsan görmüyor. kapatıp tekrar kasadan güç tuşuna basarak açarsan oluyor. Yani sistemdeki tüm elektrik gidip, tekrar açınca gözüküyor 1761520910 iade edecektim ama iyi fiyata aldık, sorunu da çözdüm gibi, bilemedim hocam :)
  2. tigrela

Ben de çözüm böyle oldu. Sistem gücü komple kesip yeniden başlayınca gözüküyor. Herkes sorun yaşamıyor ama bazı MSI anakartlarda sorun çıkıyor gibi.
  3. tigrela

minitool partition wizard ile denedim malum yollardan indirip. Dediğim gibi yapıp, 5-10 defa test ettim. Windows üzerinden direkt restart atınca gözükmüyor. Önce kapatıp, açınca düzeliyor. Anakart tam algılamıyor mu ne oluyor anlamadım. Anakartının modeli ne? Yardımcı olmaya çalışayım, özelden...
  4. tigrela

@skeptic34 Hocam 🤣 Sorun neyden kaynaklı bilmiyorum ama galiba bir çözüm buldum. 1) Diskpart üzerinden değil farklı bir program ile diski sıfırlamak ve gpt yapmak (ben minitool partition kullandım) 2) Sistemi yeniden başlatmamak. Yani bu ne demek? Restart tuşuna değil de, bilgisayarı kapatmak...
  5. tigrela

Fake değildir sanmıyorum. Bir uyumsuzluk vardır muhtemelen ama sebebi ne bilemedim. MSI ile alakalı bir sorun geldi bana yoksa diğer herkes sorun yaşardı.
  6. tigrela

Firmware güncel, farklı cihazda deneme şansım yok maalesef. Sen dene sonuçlarını iletirsin
  7. tigrela

İyi olan yanları kesinlikle var ama daha önce de farklı sebeplerden sorun yaşadım. O yüzden söyledim hocam, yoksa yaşamayan da vardır sıkıntısız. Ek Bilgi: MSI desteğe ticket açıp durumu söyledim. Dönüş gelirse cevap yazarım
  8. tigrela

MSI anakart bir daha alırsam.. Bu son olsun. Maille ulaşmaya çalışacağım
  9. tigrela

MSI X670-P Wi-fi model anakart. Sata portları boş, üzerinde 3 farklı m2 ssd var onlar sorunsuz. Diğerlerinin hepsini çıkarıp farklı portlarda da deneme yaptım. Csm açık, kapalı, uefi açık kapalı, expo açık kapalı, legacy device açık kapalı, ssd hatta pci 3.0 hızında seçeneği de seçili yine...
  10. tigrela

Sizinkinin çalışmasına sevindim hocam. Ama bizdeki sorun başka bir şeylerden kaynaklı diye düşünüyorum. Çünkü farklı slotlarda denedim, düzgün de taktım. Sistemdeki diğer ssdler çalışmasa anakartta sorun var diyeceğim, onlar çalışıyor. Ya uyumsuzluk var henüz kimsenin tespit etmediği bize denk...
  11. tigrela

Ben de takınca gözüküyor, bilgisayarı birkaç kez yeniden başlatınca yine kayboluyor. Çok garip, ürün mü sorunlu yoksa msi anakartla uyumsuzluk mu yaşıyor anlamadım. Anakartın sitesinde desteklenen modellerin arasında gözüküyor.
  12. tigrela

Aynı durum hocam, MSI anakart benim de. Diğer ssdler sorunsuz çalışıyor, bunda sorun çıktı
  13. tigrela

Ben de sipariş verdim, ürün elime ulaştı. Aynı sorun mevcut. Bios güncellemesi de yaptım ilk başta gözüküyor birkaç defa yeniden başlattıktan sonra kayboluyor ssd. Farklı slotlar, ayarlar vs. denedim çözüm yok. İade edeceğim gibi, sen bir çözüm bulabildin mi?
  14. tigrela

Çıkar göster masaya vur hocam 😄 İnsanlara açıklıyorum somut kanıtlarla inanmak istemiyorlar. Bi de sen göster 🤣
  15. tigrela

1 sayfa geride açıkladım. SSD'nin üzerinde Samsung'a ait DRAM çipi mevcut. Ardından da çipin modelini internette siz de aratabilirsiniz. Ürünü sipariş verdim, gelince kendim de kontrol edeceğim.
  16. tigrela

Fotoğrafta incelemesi var, linkte. Sec 204 yazan Samsung marka 2GB DRAM belleği. İnceleme: https://www.4gamers.com.tw/news/detail/66989/kioxia-exceria-with-heatsink-ssd-review Model Numarası: K4F6E3S4HM-MGCJ https://semiconductor.samsung.com/dram/lpddr/lpddr4/k4f6e3s4hm-mgcj/
  17. tigrela

Bu ssd bu fiyata alınır. Marka Kioxia + / Dram mevcut + (Samsung LPDRR4 3733 MHz) / 3D TLC Yonga Seti + (QLC Değil) / Soğutucu var + / 2 TB + / PS5 uyumlu - Kendim de aldım 1 adet. Dram mevcut mu? (Evet) https://techolay.net/sosyal/konu/kioxia-exceria-heatsinkde-dram-var-mi.149945/...
  18. tigrela

❌İndirim Bitti! Gigabyte Gaming OC RX 7900 XT 20 GB 27.990 TL

1 senedir powercolor red devil 7800 xt kullanıyorum. 1 kere hata almadım, donmadı, ısınmadı. İlla ki her firmanın hataları ürünleri olur ama Türkiye gibi bir yerde öncelikle bakmamız gereken şey f/p olması ve çoğu zaman amd kartlar daha f/p oluyor. Bu yüzden de sırf nvidia diye, dlss var diye...
  19. tigrela

TRUTHEAR HEXA VS SİMGOT EM6L

Evet sipariş verdim
  20. tigrela

TRUTHEAR HEXA VS SİMGOT EM6L

@ARTIK FAN DEĞİLİM Merhaba hocam, geç gördüm ama ben de bu iki kulaklık arasında kaldım. Shenzhenaudio'dan almak da mantıklı geldi. Sen hangisini aldın? Deneme şansın oldu mu?
Geri