❌İndirim Bitti! KIOXIA 2TB Exceria Heatsink NVMe M.2 SSD 4.674 TL

orda da gözükmüyor CPU yakın veya diğer slotu da denedim ayrıca heatsinki de çıkarıp taktım kendi uygulaması da görmüyor
Ben de sipariş verdim, ürün elime ulaştı. Aynı sorun mevcut. Bios güncellemesi de yaptım ilk başta gözüküyor birkaç defa yeniden başlattıktan sonra kayboluyor ssd. Farklı slotlar, ayarlar vs. denedim çözüm yok. İade edeceğim gibi, sen bir çözüm bulabildin mi?

Ben de sipariş verdim, ürün elime ulaştı. Aynı sorun mevcut. Bios güncellemesi de yaptım ilk başta gözüküyor birkaç defa yeniden başlattıktan sonra kayboluyor ssd. Farklı slotlar, ayarlar vs. denedim çözüm yok. İade edeceğim gibi, sen bir çözüm bulabildin mi?
sürekli tak çıkar yaptım bürosu eskiye güncelledim MSI biostada adam akilli ayar yok baktım ama nafile bu kadar sıkınti olucak ürünü nasıl satıyorlar

sürekli tak çıkar yaptım bürosu eskiye güncelledim MSI biostada adam akilli ayar yok baktım ama nafile bu kadar sıkınti olucak ürünü nasıl satıyorlar
Aynı durum hocam, MSI anakart benim de. Diğer ssdler sorunsuz çalışıyor, bunda sorun çıktı

Ulan sistem topluyorum diye indirimli ssd aldım diye sevindim onda da problemli olanlar mı denk geldi daha kutusu kapalı açmadım alan herkes de böyle mi böyle sorun mu var?

Ulan sistem topluyorum diye indirimli ssd aldım diye sevindim onda da problemli olanlar mı denk geldi daha kutusu kapalı açmadım alan herkes de böyle mi böyle sorun mu var?
arkadaş düzeltti mi bilmiyorum ama sanırım biraz da anakart kaynaklı ya

hayır taktigimdan beri 0 tepki
Ben de takınca gözüküyor, bilgisayarı birkaç kez yeniden başlatınca yine kayboluyor. Çok garip, ürün mü sorunlu yoksa msi anakartla uyumsuzluk mu yaşıyor anlamadım. Anakartın sitesinde desteklenen modellerin arasında gözüküyor.

Arkadaşların deneyimlerini takip ediyorum, ona göre almadan iade edeceğim, asus rog b550-A anakartım var, direkt soğutucusunu çıkarıp anakartın soğutucusu ile kullanacaktım, şuan çekindim.

bende sizdeki gibi takıp görünmeyen xpg 70 ssd var 3 yıllık
ssd bozuk sandıydm
çok sinir bozucu
başka anakarta taktım çalışıyordu
sonra fark ettim tam olarak yuvaya temas etmiyormuş başka bir anakartın m2 montaj vidalarını söktüm kendim biraz modifiye ettim tam oturdu çalışmaya başladı. kanırtın demiyorum ama temassızlık olabilir.

bazı m2 ler sıkıntılı temas bölgelerinde bazı anakartlarda

tabi en temizi m2 kutunuz varsa test etmek kapağı kapatmadan heatsinkle m2 kutuya takabilirsiniz

Bi alasım vardı tekrar düşerse fiyat iyi diye de son yorumlardan sonra baya çekindim.

arkadaş düzeltti mi bilmiyorum ama sanırım biraz da anakart kaynaklı ya
Anakartınız ne hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşların deneyimlerini takip ediyorum, ona göre almadan iade edeceğim, asus rog b550-A anakartım var, direkt soğutucusunu çıkarıp anakartın soğutucusu ile kullanacaktım, şuan çekindim.
Bende Asus anakartla kullanıyorum çiçek gibi çalışıyor sorun yaşayacağınızı sanmıyorum

Ben de takınca gözüküyor, bilgisayarı birkaç kez yeniden başlatınca yine kayboluyor. Çok garip, ürün mü sorunlu yoksa msi anakartla uyumsuzluk mu yaşıyor anlamadım. Anakartın sitesinde desteklenen modellerin arasında gözüküyor.
İlk slota alıp deneyin hocam

Son düzenleme:
bende sizdeki gibi takıp görünmeyen xpg 70 ssd var 3 yıllık
ssd bozuk sandıydm
çok sinir bozucu
başka anakarta taktım çalışıyordu
sonra fark ettim tam olarak yuvaya temas etmiyormuş başka bir anakartın m2 montaj vidalarını söktüm kendim biraz modifiye ettim tam oturdu çalışmaya başladı. kanırtın demiyorum ama temassızlık olabilir.

bazı m2 ler sıkıntılı temas bölgelerinde bazı anakartlarda

tabi en temizi m2 kutunuz varsa test etmek kapağı kapatmadan heatsinkle m2 kutuya takabilirsiniz
Sizinkinin çalışmasına sevindim hocam. Ama bizdeki sorun başka bir şeylerden kaynaklı diye düşünüyorum. Çünkü farklı slotlarda denedim, düzgün de taktım. Sistemdeki diğer ssdler çalışmasa anakartta sorun var diyeceğim, onlar çalışıyor. Ya uyumsuzluk var henüz kimsenin tespit etmediği bize denk gelen ya da başka bir durum.

Anakartınız ne hocam

Bende Asus anakartla kullanıyorum çiçek gibi çalışıyor sorun yaşayacağınızı sanmıyorum

İlk slota alıp deneyin hocam
Hocam bütün slotlarda tek tek denendi, bios sıfırlandı, ayarlar yapıldı, gpt olarak formatlandı, sata ayarları elle denendi, bios son sürümde. Başka bir şeyler var anlamadım 🤣

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,928
Üyeler
183,920
Son üye
cagrihazar
Geri