Volkan:/
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 2,670
BİR SAATTİR herkese Dramli diye bağırıyor milletDramsiz pekte alınacak gibi değil.
BİR SAATTİR herkese Dramli diye bağırıyor milletDramsiz pekte alınacak gibi değil.
Drammli olması daha iyi onun harici depolama olarak lazımsa alınabilir.Sebep nedir
Biri diyor dramli biri diyor dramsiz bakıyorum dramm ibaresi göremedim bu modelde var mı yok mu varsa bende AlıcamBİR SAATTİR herkese Dramli diye bağırıyor millet
Dün bayağı bir araştırdım, DRAM var gibi görünüyor. Farklı bir SSD buldum onunla aynı çipi koymuşlar gibi gördüm. TC58N ile başlayan bir kontrolcü var sanırım içinde ancak hiçbir yerde detaylandırmıyor, sadece KIOXIA tarafından özel olarak üretilmiş bir kontrolcü diyor. Plextor M10P(GN) 2TB ile aynı görünüyor tamamen bütün kontrolcü detayları. Ben DRAM olduğunu düşünüyorum ancak olmasa da bence alınabilir ya.Drammli olması daha iyi onun harici depolama olarak lazımsa alınabilir.
indirim bitti kiDrammli olması daha iyi onun harici depolama olarak lazımsa alınabilir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Biri diyor dramli biri diyor dramsiz bakıyorum dramm ibaresi göremedim bu modelde var mı yok mu varsa bende Alıcam![]()
Vatan Bilgisayar'ın desteğine yazdığımda indirimlerin gece olduğundan bahsetti. Sanırım bu gece tekrar indirime girecek.indirim bitti ki