Arama sonuçları: *

1. emrekracax

RAZER RAPİD TRİGER VE SNAP TAP AYARI NASIL OLMALI ?

Sadece cs2 oynuyorum sizce rapid trigger ayarı nasıl olmalı
  2. emrekracax

Çözüldü✓ Ryzen 7 9800x3d 90 derece normalmidir

all core mu per core mi yapıyosun her çekirdeğe tek tek mi veriyosun yoksa hepsine mi -25 veriyosun
  3. emrekracax

Çözüldü✓ Ryzen 7 9800x3d 90 derece normalmidir

7800x3d var artic 360mm var 3.nesil boşta hiç 40 görmedim hangi undervolt ayarlarını kullanıyorsun kral
  4. emrekracax

Ekran gidip geliyor??

bende 360 asus var pg259qn modeli monitör normalde 360 hz ama 60 hz in üstüne çektiğimde dalgalanıyor karıncalanma oluyor ama 60 hz de sabit sıkıntısız calısıyor o neden acaba
  5. emrekracax

ARCTIC Liquid Freezer III Pro 360 Uyumluluk

rica ederim kardo ne demek
  6. emrekracax

Öneri SİSTEMİM SİZCE NE KADAR EDER !!!

inşallah bakalım hayırlısı
  7. emrekracax

şuanda discord yayın izliyorum yan ekranda altta cs acık bide bunlar acık 50 üstüne çıkmıyor 43-50 arası gidiyor cs2 max 60 ları görüyor
  8. emrekracax

şuanda fiyatı nasıl bilmiyorum ama ileri dönük ve performans açısından bakarsan bence çok güzel bir kasa soğutma açısından özellikle baya başarılı kardo bende o gördüğün sistemi satıyorum .) [H3...
  9. emrekracax

bundan önce thermaltake h570 kullanıyordum onada tam olmuştu onada bakabilirsin kral profilime girip kasanın resmine bakabilirsin
  10. emrekracax

nakit lazım olmasa inan şu sistemi satasım yokta kral nakit lazım işte yoksa 4080 süper takıp 5-6 sene devam edicektim
  11. emrekracax

msi x870 ile kullanıyorum kasam masterbox 600 hiçbir sıkıntı yaşamadım 0 a 0 oldu hiçbiyere değmiyor kardo 1759876495 ileri dönük performanslı bi kasa istiyorsan kral kesinlikle masterbox 600 öneririm yeni nesil arkadan socketli anakartlara uyumlu ön tarafta 3 adet 140mm fanları ile güzel...
  12. emrekracax

psu 850 w kardo ramler sabit 8000 de çalışıyor reddit te falan oc profillerini buldum 8800 9000 de calıstıranlar var sıkıntısız ama denemedim
  13. emrekracax

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-7800x3d-rtx-3080ti-zowie-400-hz-full-yayinci-setup-1273033531/detay Sistemim sizce ne kadar eder fiyat a görülen her şey dahildir koltuğa kadar
  14. emrekracax

Ikinci el ekran kartı tavsiyesi lazım

7800x3d yanına zotac extreme holoblack 3080 ti kullanıyorum gayet memnunum 3090 almana gerek yok tabi grafik işleri yapıyorsan alabilirsin ama ben fps takılıyorum falan dersen 3080ti temiz bul tak geç kardo
  15. emrekracax

Bu sistem nasıl alınır mı

bencede alınmaz o fiyatlara 7800x3d li sistemler toplayabilirsin
  16. emrekracax

Windows unattend yanıt dosyasından productkey ayarını okuyamıyor

normal boot ekranından format atar gibi atmaya çalışıyorum başka türlü format atılıyor mu anlamadım kardo
  17. emrekracax

Windows unattend yanıt dosyasından productkey ayarını okuyamıyor

bilgisayarıma windows 10 yüklemek istiyorum bu hatayı veriyor bir türlü çözemedim bilen birisi yardımcı olabilir mi
  18. emrekracax

PULSAR FEİNMAN aniden yere bakıyor

Mouse dün elime geçti mouse kullanırken ani reflekslerde mouse ya havaya bakıyor ya yere kitleniyor sizce neden böyle oluyor
  19. emrekracax

Bu soğutucu alınır mı

Geri