Arama sonuçları: *

1. _BlacKWoLF_

Discord sunucusu kurdum ama kategorilerin başlıklarına parantez ekleyemiyorum

aga aynısı değil işte onu bende biliyom
  2. _BlacKWoLF_

Discord sunucusu kurdum ama kategorilerin başlıklarına parantez ekleyemiyorum

Arkadaşlar bu gördüğünüz gibi emojileri bu şekilde parantez içine almak istiyorum ve kategori kısmına gördüğünüz gibi kalın çizgi eklmek istiyoruama herhalde normal klavyeden olmuyor nasıl yapabilirim bilenvar mıdır ?
  3. _BlacKWoLF_

Çözüldü ne hortlattınız be 150-200 Bandında Mouse Önerisi Verirmisiniz

şakasına dedim tabii ki hain değil
  4. _BlacKWoLF_

haine bak konuşuyo, turan diye soğuktan geberdin sen ölmemişmiydin la pez....
  5. _BlacKWoLF_

ya hocam nası kapatcam konuyu dediğinizi alalı 3 ay oluyor ya nasıl kilitlicem
  6. _BlacKWoLF_

3 ay oldu alalı nası kapatırım bu konuyu kim hortlattı la bunu
  7. _BlacKWoLF_

hocam dediğinizi alalı 3 ay oldu
  8. _BlacKWoLF_

Arkadaşlar youtube da yorum yazamıyorum hata veriyor yardımcı olurmusunuz ? lütfen.

Arkadaşlar hiç spam atmazdım normalde başka kanallara spam attım bi daha da asla yapmam zaten lakin bu ban ne zaman geçer bi bilginiz varmıdır veya nasıl kaldırabilirim ?
  9. _BlacKWoLF_

Yardım Valorant Açılmıyor Acil Yardım

neyse tekrar yüklüyorum bilgisayarı yeniden başlattım önceden yüklenmiyodu şimdi silddim yükleniyo ilgilendiğin için teşekkürler
  10. _BlacKWoLF_

deniyorum 1605897666 vgc diye bişey gözükmüyo
  11. _BlacKWoLF_

yani uygulamaya basıyorum açılıyomuş gibi mavi yuvarlak 2sn döönüyo sonra açılmıyo yani hiç görünürde bişey yok 1605897312 tamamen nasıl silebilirim kökten
  12. _BlacKWoLF_

Arkadaşlar valoranta tıklıyorum açılmıyor sildim tekrar yükledim hine açılmıyor 1605897083 nasıl yapabilirim 1605897096 hiç bilen yok mu veya başına gelen
  13. _BlacKWoLF_

Wireless ile çalışan klavyenin wirelessı kırıldı

Arkadaşlar klavye microsoft microsoftu aradım her cihaza uyumlu wireless almam gerekiyormuş ben hangisini alacağımı bilmiyorum yardım edersmisinizlink atabilirmisiniz
  14. _BlacKWoLF_

Yazılım Bilenler Yardım Edebilir mi Bir Hata Alıyorumda

15 evet eğitimde gösterlenin aynısını yaptım hiç atlamadım 1603878801 ingilizcem zayıf buradan belki bilen biri vardır diye sordum sabahtan beri bunu araştırıyorum zaten bıktım artık
  15. _BlacKWoLF_

baktım hiç kaynak yok araştırdımhiç bir şey bulamadım
  16. _BlacKWoLF_

buna baktım zaten ama kaynak kodu dosyasını nasıl eklemem gerektiğini bilmiyorum
  17. _BlacKWoLF_

Arkadaşlar bu gün visual studio ide 2019 yükledim btk dan C# öğreniyorum adamın gösterdiği gibi projryi açtım kolay bir kod girdi adam ben de girdim ama başlat dediğimde error 2008 diye error veriyor aynen şöyle yazıyor "error BC2008: hiç bir giriş kaynağı belirtilmedi" ne yapacağımı...
  18. _BlacKWoLF_

SUNUM HAZIRLARKEN HARF BÜYÜTEMİYORUM YARDIM ACİL

LibreOffice Sunum Hazırlarken Harf Büyütemiyorum Yardım Şu şekilde 1. Sayfada sunumda Başlığı 34 e çekiyorum yazı boyutunu 2. sayfaya geliyorum sadece 2. sayfada değil tüm sayfalarda yazı boyutu 34 oluyor (Normalde 20 idi ) 34 olduğunu görünce tekrar 2.sayfadaki yazıyı 20 ye çekiyorum bu...
  19. _BlacKWoLF_

Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu

bi qck mouse pad ile 400 altı klavye gelse mis
Top Bottom