eysis
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
Hayırlı olsun!hocam dediğinizi alalı 3 ay oldu
Hayırlı olsun!hocam dediğinizi alalı 3 ay oldu
250 TL'ye Monster v11 var bende v6sı var memnunum yazayım dedim150-200 Bandında Mouse Önerisi Verirmisiniz
Mesaj otomatik birleştirildi:
fiyat ne kadar düşük olursa o kadar iyi fp olsun
3 ay oldu alalı nası kapatırım bu konuyu kim hortlattı la bunu250 TL'ye Monster v11 var bende v6sı var memnunum yazayım dedim
Logitech g203 alın150-200 Bandında Mouse Önerisi Verirmisiniz
Mesaj otomatik birleştirildi:
fiyat ne kadar düşük olursa o kadar iyi fp olsun
ya hocam nası kapatcam konuyu dediğinizi alalı 3 ay oluyor ya nasıl kilitlicemLogitech g203 alın
Koptum kim hortlattı acaba ilk mesajı düzenleyio silin her şeyi aldım yazın3 ay oldu alalı nası kapatırım bu konuyu kim hortlattı la bunu
Konuya çözüldü yaz.3 ay oldu alalı nası kapatırım bu konuyu kim hortlattı la bunu
haine bak konuşuyo, turan diye soğuktan geberdin sen ölmemişmiydin la pez....Koptum kim hortlattı acaba ilk mesajı düzenleyio silin her şeyi aldım yazın
Tesüf ederim ben vatan uğruna çalışmış ve millete demokrasiyi tanıtmaya çalışmıştım başşarısız oldum hayalperestlik yaptım hain değilimhaine bak konuşuyo, turan diye soğuktan geberdin sen ölmemişmiydin la pez....
şakasına dedim tabii ki hain değilTesüf ederim ben vatan uğruna çalışmış ve millete demokrasiyi tanıtmaya çalışmıştım başşarısız oldum hayalperestlik yaptım hain değilim