Arama sonuçları: *

1. C

tek sistemle ethereum kazıp kar edilebilir mi?

o zaman 100k yoksa kurmuyoruz:):) teşekkür ederim arkadaşlar iyi akşamlar herkese
  2. C

hesapladım ayda 180 tl falan yazıyor gerçekten bu rakamlar doğrumudur?
  3. C

ortalama ne kadar?
  4. C

hiçbir şekilde mi 1611858127 peki tek ekran kartıyla yapacak olsam mesela gtx1080
  5. C

merhabalar monster abra notebookum var içinde gtx1650ti ekran kartı takılı ethereum kazabilirmiyim kazarsam kazançlı çıkabilirmiyim şimdiden teşekkür ederim. NOT: sorduğum soru uçuk bir fikir olabilir ama sadece öğrenmek istiyorum.
  6. C

2500 TL'ye Ekran kartı önerebilir misiniz

kardeşim hiç 2500 tl vermene gerek yok 1.400 e al sıfırından rx570 rx580 rx590 keyfine bak
  7. C

internet bağlantısı sürekli gidiyor

teşekkür ederim kardeşim bilgi için hayırlı geceler
  8. C

siz farklı bir işlem ya da ayar yaptınızmı ? 1586734383 sorun benle alakalı değil yani hocam türk telekomla alakalı
  9. C

merhaba arkadaşlar benim internet bağlantım dün akşamdan beri 3 4 dakika arayla gidiyor internet kablosunu çekip taktığımda ya da bağdaştırıcı ayarlarından interneti kapatıp açtığımda geri geliyor ve yine 3 4 dakika sonra gidiyor online oyunlar oynayamıyorum yardımcı olun lütfen
  10. C

the evil within çalışmayı durdurdu hatası

merhaba arkadaşlar the evil withini indirdim kurdum sıkıntısız ancak oyuna girdiğimde çalışmayı durdurdu diyip oyundan atıyor bilenler ya da yaşayıp çözenler varsa lütfen. sistemim rx570 10gb ram i34130
  11. C

Power Color Red Devil rx570 Nasıldır?

daha 2 hafta oldu alalı kardeşim çok güzel performanslar alıyorum wolfensteın üstün ayarlarda 90 100 fpsim var daha bugün resident evil 7 oynadım ultra ayarlarda 60 70 fps arayı alıyorum sıcaklık konusunda sıkıntı çekmezsin 3 fanlı deli gibi çalışıyor tavsiye ederim 1586470260 bende sapphire...
  12. C

pubg mobile emulatör fps sorunu

anladım teşekkür ederim
  13. C

baktım ve bulamadım vsync kapattım amd ayarlarından yinede 59 fps üstüne çıkmıyor
  14. C

anladım çok teşekkür ederim
  15. C

bilgisayarımda pubg de var satın almıştım
  16. C

pubg lite ya da pubg oynayan yakınım yok arkadaşklarımla oynamak istediğimden oynuyorum
  17. C

evet ettim msı afterburner ile ekran kartımı kullanmıyor emirhan kardeşimin dediği gibi heralde büyük ihtimalle bilgisayar oyunu olmadığı için
  18. C

tavsiyenizi dikkate alacağom çok teşekkür ederim
  19. C

herkestemi öyle yani
  20. C

ekran kartım güncel ve diğer oyunlarda sorunsuz wolfenstein 2 üstün ayarlarda 90 fps alıyorum
Top Bottom