Neler Yeni

pubg mobile emulatör fps sorunu

CİHATCBN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
cihat çoban
merhabalar benim sistemim
rx570 4gb
intel i3 4130
10 gb ram

pubg emülatörde veya gta 5 de sürekli bir şekilde ani fps düşüşü kasma gibi sorunlarım oluyo biraz araştırdım pubg için tam bilgisayar oyunu olmadığı için kasıyo diyorlar ve gta 5 için bişey bulamadım
ama bir önceki ekran kartımda gt 1030da gta 5i normal ayarlarda sorunsuz bir şekilde oynuyordum nedeni ne olabilir ve ne yapabilirim?

Emre Baş

80+ Gold
Emülatör sorunlu o normal herkezde aynı GTA için ekran kartı driver deişin veya güncelleme yapın

ventioNN

80+ Platinum
Emülatörde sorun var senliik bi durum yok.

CİHATCBN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
cihat çoban
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Emülatör sorunlu o normal herkezde aynı GTA için ekran kartı driver deişin veya güncelleme yapın
ekran kartım güncel ve diğer oyunlarda sorunsuz wolfenstein 2 üstün ayarlarda 90 fps alıyorum

emiirrhan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Emirhan
bilgisayarlarda emülatör kullanmayı önermiyorum çünkü o oyunlar pc için degil tamamen telefon için yapıldı emülatör ile oyunu açtığında oyun bir bilgisayarda degilde telefonda oynanıyormuş gibi davranıyor ve ekran kartını hiç kullanmıyor sürekli işlemciye yük bindiriyor bu bilgisayarını o an yordugu için performans kaybı alıyorsun sana tavsiyem bileğini aim'ini geliştire bileceğin oyunlar oyna bütçen olmaya bilir buna yakın en basit oyunda "pugb lite" illede oynamak istiyorsan emin ol daha fazla zevk alırsın silahların sekmediği bir oyunu oynayıp zaman kaybetme hemde bilgisayarını boş yere bu kadar basit bir oyun için yorma :) umarım yararlı olur iyi günler dilerim :))

CİHATCBN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
cihat çoban
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bilgisayarlarda emülatör kullanmayı önermiyorum çünkü o oyunlar pc için degil tamamen telefon için yapıldı emülatör ile oyunu açtığında oyun bir bilgisayarda degilde telefonda oynanıyormuş gibi davranıyor ve ekran kartını hiç kullanmıyor sürekli işlemciye yük bindiriyor bu bilgisayarını o an yordugu için performans kaybı alıyorsun sana tavsiyem bileğini aim'ini geliştire bileceğin oyunlar oyna bütçen olmaya bilir buna yakın en basit oyunda "pugb lite" illede oynamak istiyorsan emin ol daha fazla zevk alırsın silahların sekmediği bir oyunu oynayıp zaman kaybetme hemde bilgisayarını boş yere bu kadar basit bir oyun için yorma :) umarım yararlı olur iyi günler dilerim :))
tavsiyenizi dikkate alacağom çok teşekkür ederim

RmzDayi

80+ Silver
mobil değil de lite oyna kendine yeni sistem aldığında steam a geçersin. ama emülatörde pubg zaman kaybı

Doukan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Doğukan
emülatörlerde donma-kasma olmaması için biosdan işlemci sanallaştırmayı açmalısın

CİHATCBN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
cihat çoban
mobil değil de lite oyna kendine yeni sistem aldığında steam a geçersin. ama emülatörde pubg zaman kaybı
pubg lite ya da pubg oynayan yakınım yok arkadaşklarımla oynamak istediğimden oynuyorum

CİHATCBN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
cihat çoban
bilgisayarımda pubg de var satın almıştım

Top Bottom