Neler Yeni

PUBG MOBILE RX 6700 XT SORUNU

Clocker90

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
C-Locker
BIOS'tan SVM Mode ayarı aktif di mi? Bir de son AMD sürücüsünü kurup OpenGL ile dene bakalım.
svm açık fakat sanallaştırma kullanmiyor pubg mobile, Kapaliykende açıkkende FPS değişmiyor. sanallastirma kullanan oyunlarda gameloopta VT simgesi çıkıyor, başından beri böyleydi. open gl, direct x her ikisinde de aynı sorunu yaşıyorum. svm kapalı hiç denemedim yeni sürüm driverda, belki böyle düzelebilir eyvallah hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:

@Emre Zengin hocam birde amd 24.10.1 gibi driver isimlendirme disinda 24.20.11.01 bu tarz isimli driverlari var, bunun ne farkı olduğunu biliyor musunuz, çünkü normalde driverlar 24.5.1 24.6.1 tarzı ilerliyor hep

Son düzenleme:

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,900
İsim
Emre Zengin
svm açık fakat sanallaştırma kullanmiyor pubg mobile, Kapaliykende açıkkende FPS değişmiyor. sanallastirma kullanan oyunlarda gameloopta VT simgesi çıkıyor, başından beri böyleydi. open gl, direct x her ikisinde de aynı sorunu yaşıyorum. svm kapalı hiç denemedim yeni sürüm driverda, belki böyle düzelebilir eyvallah hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:

@Emre Zengin hocam birde amd 24.10.1 gibi driver isimlendirme disinda 24.20.11.01 bu tarz isimli driverlari var, bunun ne farkı olduğunu biliyor musunuz, çünkü normalde driverlar 24.5.1 24.6.1 tarzı ilerliyor hep
Windows Update'in kurduğu AMD sürücüleri olabilir. AMD Software Ayarlar / Sistem kısmında Güncelleştirmeleri Kontrol Et yoksa Windows Update sürücüsüdür.

Clocker90

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
C-Locker

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,900
İsim
Emre Zengin

Clocker90

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
C-Locker
SVM, SAM hepsini kapattım sorun devam ediyor, mecburen eski sürüm drivere geri döndüm bunda da afmf2 kullanamiyorum

Top Bottom