Arama sonuçları: *

1. Giatros

2.el airpods hakkında

2.nesil airpods alıcam faturası ve garantisi devam ediyor orijinalliği garantiden anlaşılır mı 2200 e anlaştım herhangi bir sorun olmadığını söyledi yardımcı olabilir misiniz?
  2. Giatros

Type c to lightning kablo önerisi

Şarj kablom kırıldı uygun bütçeli güzel kablo arıyorum 20w ı destekleyecek şekilde
  3. Giatros

USB-C Powerbank Önerisi

powerbanki şarj etmek için micro usb mi kullanmam gerek
  4. Giatros

USB-C Powerbank Önerisi

İphone telefon için powerbank ihtiyacım var type-c to lightning kablosuyla şarj olabilecek bir powerbank bakıyorum çok yüksek olmasına gerek yok f/p uygun bir şey iş görecektir.
  5. Giatros

40-50 bin civarı uzun süreli götürebilecek üniversite için laptop önerisi

gaming de olur varsa önerin sağlam olsun canavar gibi aksın istiyorum
  6. Giatros

40-50 bin civarı uzun süreli götürebilecek üniversite için laptop önerisi

Üniversite için laptop bakıyorum uzun süreli güzel bir şey varmı bildiğiniz sorun yaşatmayacak 40-50 bin civarı bütce
  7. Giatros

Kredi nerden çekebilirim

Haklısın dostum, burda kredi nasıl çekerim diye sormuşum hangi bankayı tavsiye edersiniz diye arkadaş faiz haram intihar falan diyor yani bilgin varsa söyle yoksa girme topa.
  8. Giatros

Kredi nerden çekebilirim

Çekmem gerek öderim sorun yok.
  9. Giatros

Kredi nerden çekebilirim

Sigortalı çalışıyorum 10 gün sonra 18 olucam kredi vericek banka varmı
  10. Giatros

Airpods orijinalliği nasıl anlaşılır?

2.el 2. nesil airpods alıcam ama orijinalliğini nasıl anlayabilirim seri numaraları vs. hariç onlarda herhangi bir sorun yok.
  11. Giatros

Bilgisayar tek ram görüyor

tekli çalışıyor ikiside zaten soldaki slotta problem oluyor galiba
  12. Giatros

Bilgisayar tek ram görüyor

2x8 ramlerim var yerlerini değişiyorum tekli takıyorum çıkarıyorum hep tek 8 ini görüyor
  13. Giatros

Çözüldü✓ Ekrana görüntü gelmiyor

Molex kablosunda bişey yokki
  14. Giatros

Çözüldü✓ Ekrana görüntü gelmiyor

Ekrana görüntü gelmiyor ram yerleri değiştirdim bios pil muhabbetlerini falan yaptık ama olmadı yardımcı olabilecek varmı?
  15. Giatros

İtunes store da zil sesi önerisi

İtunes storeda alabileceğim güzel zil sesi öneriniz varmı. Makaralı bişeylerde olabilir
  16. Giatros

Sistem toplam kaça gider?

Anakart: Gigabyte B450M S2H İşlemci: R5 5500 Ekran kartı: XFX RX 580 8GB Ram: 8x2 Oloy 3200Mhz Psu: Aerocool vx 500w Kasa: Gametech legend mesh Ssd: Sandisk 250GB Nvme m2 Hdd: seagate 500gb 5200rpm Monitör: EXCALIBUR 200HZ Monitör Monitör2: Turbox 75HZ monitör Klavye: James Donkey 610S Mouse: G102
  17. Giatros

Samsung a24 bilinmeyen mesaj engelleme

Telefonda mesajlar engellenmiyor belediye mesajları bet mesajları gibi engelle tuşuna basınca telefon numarası geçerli değil diyor yardımcı olabilecek var mı?
  18. Giatros

Dövme askerliğe polisliğe engel mi?

Üniformada giyince gözüken yerlerde engelmiş.
  19. Giatros

Dövme askerliğe polisliğe engel mi?

Üniforma giyince gözükecek yerde sorun teşkil edilmiyor diyor bazı kaynaklarda ama
Top Bottom