şuan senin yaşında biri için kredi yapılacak bir hata değil boşver
Kredi korkulacak bir şey değil, aksine çok ve çok değerli bir şey. Sadece kullanmayı ve ucuz kredi bulmayı öğrenmelisin...AKLIN VARSA KREDI CEKMEZSIN
herhangi bir bankadan nakit avans alabilirsin diye biliyorum. Tabii hesabında para veya belirli bir süre ile bir koşul koyuyor mu bilmiyorum.Çekmem gerek öderim sorun yok.
knkm 300k çekip 500k ödüyorsun tekrar düşünSigortalı çalışıyorum 10 gün sonra 18 olucam kredi vericek banka varmı
sen baya komedisin ha kredi yuzunden intihar edip hayatlari mahvolan kac kisi var bi bakKredi korkulacak bir şey değil, aksine çok ve çok değerli bir şey. Sadece kullanmayı ve ucuz kredi bulmayı öğrenmelisin...
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
herhangi bir bankadan nakit avans alabilirsin diye biliyorum. Tabii hesabında para veya belirli bir süre ile bir koşul koyuyor mu bilmiyorum.
yaw bu milletin finansal cahilliğine mi güleyim yoksa eğitim sistemine mi? İlk önce git bi araştır bak bakalım insanlar nasıl mülk alıyor nasıl para yönetiyor Allah Allah.sen baya komedisin ha kredi yuzunden intihar edip hayatlari mahvolan kac kisi var bi bak
bro hadi isin intihar kismini bir kenada birakalim Allah Allah yaziyorsun faizin ne kadar buyuk gunah oldugundan haberin var mi peki?yaw bu milletin finansal cahilliğine mi güleyim yoksa eğitim sistemine mi? İlk önce git bi araştır bak bakalım insanlar nasıl mülk alıyor nasıl para yönetiyor Allah Allah.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
yani burda kredi çekip kumarda kaybedenlere bakmışsın gelmiş burda kaç kişi intihar etti diye bana sallıyosun.
dini görüşleri bilemem. arkadaş nasıl kredi çekebilirim diye sormuş bu konuyu senle sabaha kadar tartışırız o yüzden boşver kim ne isterse yapsınbro hadi isin intihar kismini bir kenada birakalim Allah Allah yaziyorsun faizin ne kadar buyuk gunah oldugundan haberin var mi peki?
sunu anlatmaya calisiyorum hayatinda kredi cekmemissin kredinin guzelliklerini anlatiyorsun onun disinda dini gorus herkesin kendi secenegi sonuctadini görüşleri bilemem. arkadaş nasıl kredi çekebilirim diye sormuş bu konuyu senle sabaha kadar tartışırız o yüzden boşver kim ne isterse yapsın