Kredi nerden çekebilirim

Giatros

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
674
Sigortalı çalışıyorum 10 gün sonra 18 olucam kredi vericek banka varmı

şuan senin yaşında biri için kredi yapılacak bir hata değil boşver

şuan senin yaşında biri için kredi yapılacak bir hata değil boşver
AKLIN VARSA KREDI CEKMEZSIN
Kredi korkulacak bir şey değil, aksine çok ve çok değerli bir şey. Sadece kullanmayı ve ucuz kredi bulmayı öğrenmelisin...
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Çekmem gerek öderim sorun yok.
herhangi bir bankadan nakit avans alabilirsin diye biliyorum. Tabii hesabında para veya belirli bir süre ile bir koşul koyuyor mu bilmiyorum.

Akbank bu ara çok popüler yeni kullanıcı olanlara 10-15 bin kredi kampanyası vardı en son.

Kredi korkulacak bir şey değil, aksine çok ve çok değerli bir şey. Sadece kullanmayı ve ucuz kredi bulmayı öğrenmelisin...

herhangi bir bankadan nakit avans alabilirsin diye biliyorum. Tabii hesabında para veya belirli bir süre ile bir koşul koyuyor mu bilmiyorum.
sen baya komedisin ha kredi yuzunden intihar edip hayatlari mahvolan kac kisi var bi bak

sen baya komedisin ha kredi yuzunden intihar edip hayatlari mahvolan kac kisi var bi bak
yaw bu milletin finansal cahilliğine mi güleyim yoksa eğitim sistemine mi? İlk önce git bi araştır bak bakalım insanlar nasıl mülk alıyor nasıl para yönetiyor Allah Allah.

yani burda kredi çekip kumarda kaybedenlere bakmışsın gelmiş burda kaç kişi intihar etti diye bana sallıyosun.

Hiç banka hesabınız yoksa İş Bankası'nı tercih edebilirsiniz. Size küçük miktarlı kredi kartı verecekler, bunu düzenli olarak kullandığınızda kredi notunuz artacaktır. Arttığında da istediğiniz krediyi çekebilirsiniz.

yaw bu milletin finansal cahilliğine mi güleyim yoksa eğitim sistemine mi? İlk önce git bi araştır bak bakalım insanlar nasıl mülk alıyor nasıl para yönetiyor Allah Allah.

yani burda kredi çekip kumarda kaybedenlere bakmışsın gelmiş burda kaç kişi intihar etti diye bana sallıyosun.
bro hadi isin intihar kismini bir kenada birakalim Allah Allah yaziyorsun faizin ne kadar buyuk gunah oldugundan haberin var mi peki?

edit baska bir konuya yasinin 16 oldugu yazmissin bu her seyi acikliyor abicim lutfen bilmedigin konularda insanlara bos bos oneriler sunma tamammi :D

bro hadi isin intihar kismini bir kenada birakalim Allah Allah yaziyorsun faizin ne kadar buyuk gunah oldugundan haberin var mi peki?
dini görüşleri bilemem. arkadaş nasıl kredi çekebilirim diye sormuş bu konuyu senle sabaha kadar tartışırız o yüzden boşver kim ne isterse yapsın

dini görüşleri bilemem. arkadaş nasıl kredi çekebilirim diye sormuş bu konuyu senle sabaha kadar tartışırız o yüzden boşver kim ne isterse yapsın
sunu anlatmaya calisiyorum hayatinda kredi cekmemissin kredinin guzelliklerini anlatiyorsun onun disinda dini gorus herkesin kendi secenegi sonucta

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,137
Üyeler
186,852
Son üye
HEROUSTA
Geri