Arama sonuçları: *

1. V

XBOX One S kolu almayı düşünüyorum orjinalliğini nasıl anlayabilirim?

tamam teşekkür ederim bende 7/24 kullanmayacağım zaten ya belli oyunlarda olacak pc için alıyorum 1696603343 ha tamamdır anladım teşekkür ederim takip edeceğim
  2. V

bunun prime üyeliği ile bir alakası var mı çünkü bende 2700 gözüküyor 1696601248 one s den memnun muydunuz peki
  3. V

tamam teşekkür ederim onu da takip ederim 1696600732 böyle bir hizmet veriyolar mı bilmiyorum ama arayıp sorarım teşekkür ederim 1696600771 farkını tam bilmiyorum iki kolun fakat 9. nesil almayı düşünüyorum siz ne önerirsiniz
  4. V

hepsiburadanın satıcı olduğu ürün yok sanırım olsa tercih ederdim ama satıcı olarak sadece doha elektronik ve esaş diye 2 satıcı var
  5. V

Birkaç gündür gamepad almayı düşünüyorum ve en uygun fiyatı bulmaya çalışıyorum xbox one s alacağım alırsam ve bu satıcıdan almak sizce mantıklı mı orjinalliğini elime ulaştığında anlamak için bir şeyler yapabilir miyim...
  6. V

Hangi oyunlar M.2 SSDde hangileri SSDde olmalı?

M.2 SSD olmasına rağmen yer sıkıntısı çektiğim için Kioxia marka bir SSD aldım fakat hangi oyunları m2 ye hangilerini ssd ye yüklemem gerektiğini tam kestiremedim örnekli bir şekilde anlatır mısınız
  7. V

2TB 7200rpm 256mb önbellek Toshiba harddisk alınır mı?(masaüstü)

geçmiş olsun nerden almıştın
  8. V

anladım peki bu önbellek boyutları ne kadar önem arz ediyor mesela 64mb alsam 256mb almadığım için pişman olur muyum? çünkü şuan wd blue almak istesem 1tb alabiliyorum o da 64mb önbelleğe sahip
  9. V

çoğunlukla oyun yükleyeceğim ama az da olsa fotoğraflar dosyalar falan olacak 1695763827 seagate de çok öneriliyor ama nedeni varsa bilmiyorum ayrıca p300 için gürültülü demişler bir bilgin var mı
  10. V

aslında 1TB ihtiyacımı karşılıyor ancak seagate in 64mb önbelleği olduğu için bilemedim önbellek ne kadar önemli bilmiyorum ama içime sinmedi
  11. V

Bir süredir harddisk bakıyorum fakat aradığımı bulamadım seagate barracudanın 1 TB 7200rpm 64mb versiyonunu düşündüm ama karar veremedim sonra toshibanınkine denk geldim siz ne düşünüyorsunuz?
Top Bottom