aslında 1TB ihtiyacımı karşılıyor ancak seagate in 64mb önbelleği olduğu için bilemedim önbellek ne kadar önemli bilmiyorum ama içime sinmeditoshiba harddisk alınmaz 2 kere kullanma imkanım oldu kısa sürede bad sectörden çöp oldu harddiskler şimdi adını değiştirip ssd felan satmaya çalışıyorlar onları da almazdım
Segate asla alma.
çoğunlukla oyun yükleyeceğim ama az da olsa fotoğraflar dosyalar falan olacak7-8 yıldır Hdd de Windows kullandık. Sonra Crucial Ssd aldık Windows u ona taşıdım , bir gün SSD durduk yere çöktü hiçbir şey kalmamış içinde . Birader bi şekilde Windows u baştan kurmuş.
Ayrıca aynı Hdd 3 yıldır da (Seagate) depolama diski olarak görev yapıyor.
2012 deki kalite şimdi var mıdır bilemem.
Diski ne amaçla kullanacaksınız.
seagate de çok öneriliyor ama nedeni varsa bilmiyorum ayrıca p300 için gürültülü demişler bir bilgin var mıSegate asla alma.
P300 güzel disk. Ben P300 alırım.
P300 bi tık gürültülü ama sağlam uzun ömürlü.çoğunlukla oyun yükleyeceğim ama az da olsa fotoğraflar dosyalar falan olacak
Mesaj otomatik birleştirildi:
seagate de çok öneriliyor ama nedeni varsa bilmiyorum ayrıca p300 için gürültülü demişler bir bilgin var mı
anladım peki bu önbellek boyutları ne kadar önem arz ediyor mesela 64mb alsam 256mb almadığım için pişman olur muyum? çünkü şuan wd blue almak istesem 1tb alabiliyorum o da 64mb önbelleğe sahipP300 bi tık gürültülü ama sağlam uzun ömürlü.
Segate diskler ise kolayca bozulabiliyor.
Bana kalsa WD harici disk almaycaksın da P300 de fena değil başarılı bir disk.
Ben 0 HDD aldım bozuk yolladılar dikkat et bro sana da aynısı olmasın elimde kaldı 3 aydır uğraşıyorumanladım peki bu önbellek boyutları ne kadar önem arz ediyor mesela 64mb alsam 256mb almadığım için pişman olur muyum? çünkü şuan wd blue almak istesem 1tb alabiliyorum o da 64mb önbelleğe sahip
geçmiş olsun nerden almıştınBen 0 HDD aldım bozuk yolladılar dikkat et bro sana da aynısı olmasın elimde kaldı 3 aydır uğraşıyorum
Trendyol dan hocamgeçmiş olsun nerden almıştın