Arama sonuçları: *

1. P

🔥İndirim Migros Bisküvi, Kek ve Gofret Ürünlerinde aynı üründe 2 Öde 1'i İade!

Sağlığınız için tüketmemeniz daha hayırlı arkadaşlar. Ben şahsen Palm yağlı çikolatalı gofret sevmiyorum
  2. P

🔥İndirim DeFacto Bisiklet Yaka Tişört 121 TL

hiç değerlendirmesi yok ama pamuk olarak gözüküyor. Alınır mı?
  3. P

🔥İndirim RAMPAGE ZENİTH PRO 1740 TL

Programında bir zımbırtı var tepe noktası diye ona çektiğin zaman süresi çok iyi olmuyor. Haricinde iyi
  4. P

2 saat maks performansa alırsan gidiyor. Normal 4k ama ideal şekilde kullanırsan 10-12 saat min gidiyor
  5. P

Full performansta kullanırsan 2 saat kadar gidiyor. Tepe performans yerine normal şekilde kullanırsan rahatlıkla 10-14 saat arasında gidiyor. Şarj olma süresi çok hızlı 15-20'dk da şarj oluyor. Ben aktif kullanıyorum haftada en az 60-70 saat elimde ama çok güzel, hafif + kullanışlı bir mouse
  6. P

🔥HANGİ ÜRÜNDE İNDİRİM İSTİYORSUNUZ? YAPTIRALIM⚡️

İ9 10. Nesil ve sonrası K serisi önbelleği yüksek işlemciler. Dikey Süpürgüler (Dyson gibi.)
  7. P

ATTACK SHARK X3 PRO ALINIR MI SİZCE ?

Rampage Zenith Pro kullanıyorum. 4k Dongle var tek pişmanlığım FPS oyunları oynadığım için 8k alsaymışım diyorum haricinde yok bence alınabilir. Şarj süresi vs güzel gözükyüyor, markayı bilmiyorum ama iddia ettikleri doğruysa + puanları güzelse bence al geç
  8. P

ATTACK SHARK X3 PRO ALINIR MI SİZCE ?

8k dongle varsa bence alınabilir
  9. P

Ne kadar zormuş bu iş!

Teşekkür ederim. Bu arada kilo kısmında kişisel algılamayın, kendime de taş atıyorum :) Gezme imkanınız varsa bence kesinlikle gezin derim. Ben Antalya'da stok bulamadım deneyecek ondan direkt Hawk'ı aldım ama belki daha rahat olanı vardır :) Tek önerim: Dolgu miktarı çok olsun, biz uzun...
  10. P

F/P 1700 Soket DDR5 Anakart Önerisi

Plan var ama ne zaman olacağı belirsiz ondan dolayı daha uygun fiyatlı bir şeyler alıp RAM kısmını çözüp sistemi direkt olarak DDR5'e geçirmeyi amaçlıyorum. Mükemmel performanslı, güzel bir ana kart ama 9k bir tık yüksek geliyor ekonomi nedeniyle :(
  11. P

Hangi ethnernet kablosu

CAT-6 kullanıyorum, full interneti kayıp olmadan kullanıyorum (eski kablom da vardı ama o zamanlar hızım 8 mbps'di test edemedim.)
  12. P

F/P 1700 Soket DDR5 Anakart Önerisi

Merhabalar. Kasım fırsatlarından faydalanmak için sistemi ufaktan güncellemeyi istiyorum. DDR5 Intel 1700 soket'e sahip f/p anakart modelleri nedir? Bütçe: 3000-7000 TL bandında. Anakartı aldıktan sonra RAM'leri güncelleyeceğim. İşlemcim İ5 13400F ama ilerleyen süreçte i9'a geçirmeyi...
  13. P

Ne kadar zormuş bu iş!

1-) Kilo kısmını azaltmadığınız durumda her halükarda ağrınız olacak (omurganız belirli bir kiloya kadar vücudunuzu sağlıklı bir şekilde taşır.) 2-) Koltuklar arasında 15k ile 30k arasındaki konfor değil işlevsellik + görünüm oluyor (genelliikle.) 3-) Emin olamıyorsanız ya da pişman olmayı...
  14. P

Oyuncu Koltuğumu Ofis Koltuğumu

Bence sıfır ofis koltuğu bak ama yine de bir sarı siteye gidip bak bazen adam alıyor hiç kullanmadan satıyor yarı fiyatına
  15. P

Oyuncu Koltuğumu Ofis Koltuğumu

Evden çalışan ve gününün 11-12 saatini aktif pc başında geçiren birisi olarak yazıyorum. Bürositin ofis koltukları iyidir, kalitelidir ama günün 8 saatini vs pc başında geçiriyorsan kumaş ve dolgu yetersiz kalıyor. Günde 3-4 saat oturacaksan bence kesinlikle ofis koltuğu almalısın. Ama çok daha...
  16. P

Bu kasa fanı alınır mı ?

Bilgiyi AI ile aldım emin değilim ama senin fanlar: 39,2 CFM GamePower da internette 70 CFM gözüküyor yani senin fanlarına göre daha iyi soğutma sağlayacaktır
  17. P

Bu kasa fanı alınır mı ?

Kasa fanlarında olay CFM değerinde ve Rampage'in genel ürünlerin CFM değeri düşük oluyor. Örnek veriyorum Lian Li, ThermalLight gibi markaların fanları ilgi çekici olmasa da fiyat ve genel performans açısından çok daha iyidir
  18. P

Bu kasa fanı alınır mı ?

Muhtemelen olmaz
  19. P

Bonus puanları nasıl harcanır?

Banka kartı için de muhtemelen aynı mantık geçerlidir, hesapta yeterli bakiye varsa aynı şekilde ödemeyi yapacaktır
  20. P

Bonus puanları nasıl harcanır?

1. Sorun: Evetr kullanabilirsin, bonusu fiyattan düşüp kalanını kredi kartına yansıtıyor. (Bakiye vs yansıtmıyor.) 2. Dikkat Etmen Gereken: Bonus İş Yeri olduğundan emin ol, trendyol bile olsa bazen bonus işyeri olmadığı için bonus alanı açılmayabiliyor bunun için alanı 2 kez kontrol et otomatik...
Geri