Arama sonuçları: *

1. Milangooo

Rx470 vs gtx 1650 hangisi daha iyidir ?

Hangisi daha iyidir ?
  2. Milangooo

rx 570 vs 1650 hangisi?

Bende Rx470 var en fazla 60 dereceyi gördüm ve benimki Asus strix rog tabi bendeki model farkedebilir ve hiç ısınmıyor diyebilirim rx 570 daha iyidir bence sen düşün ama 1650den daha iyidir diye düşünüyorum alacaksan da Asus rog strix rx570 al bence ??
  3. Milangooo

İntel Pentium g3258 Alınır mı ?

Reis YouTube’dan bak videolarına bu işlemci intel 20. Yılına özel bir işlemci oc yapılıyor
  4. Milangooo

LGA 1150 soket işlemci önerisi

Reis işlemci hangisini seçmeliyim onu bilmiyorum ya bildiğin varsa yazabilirmisin?
  5. Milangooo

Nereden pc toplamalıyım?

Letgodan da alınabilir eğer düzgün parçalar bulunursa ben bi seferinde 1000 tllik anakartı 200e almıştım ??
  6. Milangooo

Nereden pc toplamalıyım?

Akakçeden de tüm fiyatları kolayca öğrenebilirsin tek tek site gezmene gerek yok ??
  7. Milangooo

Tamamdır çok teşekkürler ?
  8. Milangooo

LGA 1150 soket işlemci önerisi

LGA 1150 soketli hangi işlemci alınmalıdır ? Fiyat performans olarak hangisi olmalı?
  9. Milangooo

Bu işlemciyi oc yaparak rx470 ekran kartım ve 16gb RAM ile kullanmayı düşünüyorum sizce mantıklımıdır ? Hangi soğutucuyu önerirsiniz ?
  10. Milangooo

Öneri Everest RGB 450a (220tl)Alınır mı ?

Bu power supply almayı düşünüyorum sizce alınır mı ? Kullanan varmıdır ?Kullanan varsa yazabilirmi? Rx470 ekran kartım var 16gb RAM var yeterli olur mu ?Teşekkürler
  11. Milangooo

500 TL Civarına Ekran kartı seçimi

Böyle 600 civarına çıkarsan rx470 alabilirsin.Ben almıştım bi bakmanı tavsiye ederim 4gb 256 bit bir ekran kartı Asus versiyonunu almıştım
Top Bottom