Öyle ama vatan bi indirim yapınca her yerden ucuz oluyo bazenVatan kazık interneten alma gibi imkanın varmı ?
Öyle ama vatan bi indirim yapınca her yerden ucuz oluyo bazenVatan kazık interneten alma gibi imkanın varmı ?
Alanyada tempo bilgisayar var sağlam işletme öneririminternete babam kredikartından ikna etmem imkansız
gamegarajı enis kirazoğlunun videosunda gördüm yeni kurulan bir firmaymış yani fiyatı uygunsa alınır diye düşünüyorum sinerjide yıllardır bilinen bir firma sorun çıkmaz diye düşünüyorumsinerji nasıl peki ismini duydum bide gamegaraj
Hiç unutmuyorum indirimde 6500 e monitörle birlikte gelen sistem indirimden sonra 7600 olmuştu kdv tam sıfırlanmasada %2 oluyor sanırım. Ve 6 taksit ama şu avantajı var vade farkı yok çoğu ucuz yerden ucuz diye alıyoruz ancak vade farklı aldığımız için aynı hatta daha pahalıya geliyor. Bankan kredi kartından sana ek taksit imkanı da sunabiliyor bence bi değerlendiritopya incehesap gibi yerlerden ucuz mu
tmmHiç unutmuyorum indirimde 6500 e monitörle birlikte gelen sistem indirimden sonra 7600 olmuştu kdv tam sıfırlanmasada %2 oluyor sanırım. Ve 6 taksit ama şu avantajı var vade farkı yok çoğu ucuz yerden ucuz diye alıyoruz ancak vade farklı aldığımız için aynı hatta daha pahalıya geliyor. Bankan kredi kartından sana ek taksit imkanı da sunabiliyor bence bi değerlendir