Arama sonuçları: *

1. Yunus küçük

valorant alt tab atınca bilgisayar donuyor

dostum bende buna benzer bir hata alıyorum çözebildin mi? paylaşırsan çok sevinirim
  2. Yunus küçük

Bilgisayarım donuyor 1 kez bip sesi geliyor

bilgisayarı alalı 1 yıldan fazla oldu 2 3 ay önce yine aynı şekilde yaptı. bayağdır yapmıyordu şimdi tekrar yapmaya başladı. genelde oyun oynarken yapıyor fps drop yiyorum donuyor bip sesi geliyor sonra geri geliyor neyden yapıyor olabilir
  3. Yunus küçük

Yardım Hdmi kablosunu takınca ekran gelip gidiyor

Arkadaşlar çok acil çözmemiz lazım sorunu yan monitörüm eski olduğu için vga-hdmi dönüştürücü kullanıyorum takıyorum hdmi’ı görüntü gelip gidiyor ne olmuş olabilir ekran kartının slotu mu arızalandı yardım edin
  4. Yunus küçük

3-4k arası kulaklık önerisi

bu ara çok görüyorum bu kulaklığı ama benim içime sinmiyor razer kulaklıkların çoğunda kronik sorunlar var mikrofon kalitesini de şöyle söyliyim sesin gayet net ve güzel gider karşıya ama gürültü engellemesi gerçekten çok kötü bütün sesleri alıyor
  5. Yunus küçük

Yardım F/P Soğutucu Önerisi

Merhablar Ryzen 5 5600X kullanıyorum aldığımda para çıkışmayınca stok kullanmak zorunda kaldım ama artık alma vaktim geldiğini işaret ediyor 1k-2.5k arasın kule tipi hava veya sıvı soğutma bulmam gerekiyor yardımcı olursanız sevinirim
  6. Yunus küçük

Yardım Vampire Survivors Oyundan Atma Sorunu

İkimizde epicden oynuyoruz oda kuruyoruz . giriyorum 20. dk dan sonra beni atıyor arkadaşımda bir problem yok sildim yükledim hala aynı
  7. Yunus küçük

Yardım Vampire Survivors Oyundan Atma Sorunu

Bi ara epic games de ücretsiz dağıtılmıştı o zamanlar çok oynardım şimdi arkadaşımla coap oynamak için girdik ancak çevrimiçi oynarken 20. dakikadan sonra oyundan atıyor neden oluyor nasıl düzelir yardım ederseniz sevinirim
  8. Yunus küçük

Fc 26 ps plus ta var mı ?

Arkadaşlar merhabalar sebete ekleyince 3 nokta kısmında ps plus ile çevrimiçi oyna seçeneği çıkıyor fc26 ps plusta görünmüyor varmı yokmu bi açıklık getirirseniz iyi olur
  9. Yunus küçük

Hawk future mı Exvega andromeda mı ?

merhaba kral ben hawk future aldım . Memnun muyum diye sorarsan çok memnunum acayip güzel ve kullanışlı bir koltuk tek sevmediğim yanı aldığım günden beri hiç yağlama yapmadım şurda 3 ay ya olmuş yada olmamıştır ufak gıcırtı sesleri var. Yağlasam düzelir gibi ama üşendiğim için yapmıyorum
  10. Yunus küçük

Kanadaya Dilsiz Gidebilirimiyim

eyvallah kral
  11. Yunus küçük

Facebook İş İlanı ....

papara olayı ile bunun ne alakası var acaba hocam aydınlat beni
  12. Yunus küçük

Facebook İş İlanı ....

merhabalar bu gün bir iş ilanı buldum emlakçı bir adam sahibindenden ilan açma hizmeti karşılığında günlük 1500 tl ödeyeceğini söyledi Hesap benim ilanı açıcam ve gelen mesajlara otomatik olarak 1 tane mesaj var onu atıcam . Benim aklımda kalan herhangi bir sıkıntı çıkarmı ne dersiniz ...
  13. Yunus küçük

abi bilmediğimiz için ufak bi korku var aklımızdaki soru işaretlerini atalım bari
  14. Yunus küçük

Banka haciz durumu nolur yardımcı olur musunuz

kusura bakma hocam geçmiş olsun ama merakımdan sorucam hacizlik duruma nasıl geldiniz
  15. Yunus küçük

hayır yani vizem var son yılına giricek vize 2026 nisanda bitecek ama 2 kişiyiz ikimizde genciz ve az ingilizcemiz var oda bi türk abimiz var o yardımcı olacak ama giderken havalimanlarında telefonun translate'i ile anlaşabilir miyiz sınır kapısında vs. ? onu merak ediyorum
  16. Yunus küçük

Merhabalar Arkadaşlar 2022 senesinde okul vesilesiyle Kanadaya gittim ve 1 hafta kalma fırsatım oldu o zaman yanımızda hocalar olduğundan ingilizcemiz çok iyi olmasa da onlar hallediyordu . şimdi sorum şu Kanadaya Dilsiz yani sadece translate kullanarak girebilir miyim sınırda geri falan...
  17. Yunus küçük

Yardım Hawk Future Koltuk amortisör

Merhabalar arkadaşlar 1 haftadır beklediğim Hawk Fature Marka model oyuncu koltuğum bu gün geldi kurdum ve kullanmaya başladım ancak şu saatlere geldiğimizde koltuğa oturuyorum 1 yada 2 cm aşağı iniyor kalkınca sert bir şekilde eski haline dönüyor kullanan arkadaşlarım varsa sizdede varmı normal...
  18. Yunus küçük

Hawk Fature Kargo Süreci

kurulu gelip gelmşyeceğini bilmiyorum ama kargoya bile verilmedi daha hala hazırlanıyor gözüküyo
  19. Yunus küçük

Hawk Fature Kargo Süreci

Beyler ben fature serisi koltuğu geçen hafta salı günü kendi sitesinden sipariş ettim tam 1 hafta oldu ne zaman gelir neden bu kadar geç yolluyorlar
  20. Yunus küçük

Ekip arkadaşı arıyorum.

Godbydpi kullanın 1 kere yapıyosunuz bir daha ellemiyosunuz istediğiniz gibi girebilirsiniz discorda 1750681246 dns bazen bazı sağlayıcılarda sıkıntı çıkarabiliyor
Geri