bende bir kaç gün önce böyle bir konu açtım kimse exvega almamı tavsiye etmedi hawk önerdilerHawk future ile exvega andromeda arasında kaldım , hangisi daha rahattır ve daha uzun süre götürür ? Exveganın vade farksız taksit yapması nedeniyle biraz daha oraya yatkınım fakat çok kararsız kaldım
Hangisini aldınız ya da alacaksınız ? Herkes farklı bir şey diyor exvega kötü gibi gelmedi.bende bir kaç gün önce böyle bir konu açtım kimse exvega almamı tavsiye etmedi hawk önerdiler
EXVega andromeda kullanıyorum memnunum açıkçası ama ben 6600’e aldım 12 küsür fiyatları hakeden bir koltuk değil bence yani Fab V4 fiyatında olsa net alınır future ile yarışan bir koltuk derim ama aynı fyatlardaysa future alınırHawk future ile exvega andromeda arasında kaldım , hangisi daha rahattır ve daha uzun süre götürür ? Exveganın vade farksız taksit yapması nedeniyle biraz daha oraya yatkınım fakat çok kararsız kaldım
Andromedaya visco yastık ekleyince 11200 oluyor .EXVega andromeda kullanıyorum memnunum açıkçası ama ben 6600’e aldım 12 küsür fiyatları hakeden bir koltuk değil bence yani Fab V4 fiyatında olsa net alınır future ile yarışan bir koltuk derim ama aynı fyatlardaysa future alınır
Siz bilirsiniz hocam tamamenAndromedaya visco yastık ekleyince 11200 oluyor .
hawk future aldımHangisini aldınız ya da alacaksınız ? Herkes farklı bir şey diyor exvega kötü gibi gelmedi.
hocam koltuk nasıl bende fature modelini almayı düşünüyorum varsa biraz bişiler söyleyebilirmisinizhawk future aldım
aldınmı hocam ne önerirsinhocam koltuk nasıl bende fature modelini almayı düşünüyorum varsa biraz bişiler söyleyebilirmisiniz
ne bekliyodunuz beklentinizi karşıladımı vs.
merhaba kral ben hawk future aldım . Memnun muyum diye sorarsan çok memnunum acayip güzel ve kullanışlı bir koltuk tek sevmediğim yanı aldığım günden beri hiç yağlama yapmadım şurda 3 ay ya olmuş yada olmamıştır ufak gıcırtı sesleri var. Yağlasam düzelir gibi ama üşendiğim için yapmıyorumaldınmı hocam ne önerirsin