QuantumSyndicate
80+
- Reaksiyon skoru
- 49
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Future modelleri normalde ne kadar oluyor ? Almaya değer mi gerçekten ?Hocam ben hawk future sipariş ettim.1 aydır araştırıyorum.Sanırım sağlamlık açısından en iyisi o olacak.Şuanda amazonda indirim başladı.Future serisi 10.499 fakat.Bir modeli var futurenin tasarım modeli 9999 TL Anomaly agent special edition.Bütçe var ise kaçırma derim.Hem Future modeli hemde special ürün.Normalde çok daha pahalı oluyor specialler.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hawk'ın süngerleri fotoğraflarında çok ince duruyor. Gerçekten öyle mi? Sünger kalitesi nasıl sizce?Hawk Fab kullanıyorum, genel olarak memnunum, başlarda keşke EXVEGA alsaydım demiştim, çünkü EXVEGA biraz daha sağlam, etli ve rahatmış gibi duruyordu (Aldığım dönem Hawk'ta kampanya vardı, fiyatı ucuz diye tercih etmiştim, EXVEGA için de hiç tecrübem yok, sadece varsayım yapmıştım). Hawk Fab'ı yaklaşık 2 yıldır kullanıyorum, koltuk altı mekanizmasından ses gelmeye başladığında garantiye götürdüm ve çok iyi ilgilendiler, koltuk altı mekanizmasını ve amortisörünü 5-10 dk içinde değiştirip hemen teslim ettiler, yani memnun kaldım. Ben 73 kiloyum, benim için normal ama sen daha kiloluysan Hawk Fab önermem, o kadar sağlammış hissiyatı vermiyor.