Hawk - Exvega - Zio Gaming ? Tecrübeleriniz?

Hocam ben hawk future sipariş ettim.1 aydır araştırıyorum.Sanırım sağlamlık açısından en iyisi o olacak.Şuanda amazonda indirim başladı.Future serisi 10.499 fakat.Bir modeli var futurenin tasarım modeli 9999 TL Anomaly agent special edition.Bütçe var ise kaçırma derim.Hem Future modeli hemde special ürün.Normalde çok daha pahalı oluyor specialler.
Future modelleri normalde ne kadar oluyor ? Almaya değer mi gerçekten ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hawk Fab kullanıyorum, genel olarak memnunum, başlarda keşke EXVEGA alsaydım demiştim, çünkü EXVEGA biraz daha sağlam, etli ve rahatmış gibi duruyordu (Aldığım dönem Hawk'ta kampanya vardı, fiyatı ucuz diye tercih etmiştim, EXVEGA için de hiç tecrübem yok, sadece varsayım yapmıştım). Hawk Fab'ı yaklaşık 2 yıldır kullanıyorum, koltuk altı mekanizmasından ses gelmeye başladığında garantiye götürdüm ve çok iyi ilgilendiler, koltuk altı mekanizmasını ve amortisörünü 5-10 dk içinde değiştirip hemen teslim ettiler, yani memnun kaldım. Ben 73 kiloyum, benim için normal ama sen daha kiloluysan Hawk Fab önermem, o kadar sağlammış hissiyatı vermiyor.
Hawk'ın süngerleri fotoğraflarında çok ince duruyor. Gerçekten öyle mi? Sünger kalitesi nasıl sizce?

Uzun süredir HAWK FAB Kullanıyorum, bir sorunum sıkıntım yok.

Hawk'ın süngerleri fotoğraflarında çok ince duruyor. Gerçekten öyle mi? Sünger kalitesi nasıl sizce?
Bana da EXGEVA'nın süngerleri fotoğraflarında biraz kalın duruyor gibi geliyordu :D
Yani diğerlerini bilmediğim ince diyebilir miyim emin değilim ama kalın değil.

Şimdi cetvelle ölçtüm, ön kısmından, kalınlığı 8cm geliyor.

Bana da EXGEVA'nın süngerleri fotoğraflarında biraz kalın duruyor gibi geliyordu :D
Yani diğerlerini bilmediğim ince diyebilir miyim emin değilim ama kalın değil.

Şimdi cetvelle ölçtüm, ön kısmından, kalınlığı 8cm geliyor.
O da güzeldi :D Hep fotoğraf aldatmacası

Peki bunlarda deri mi kullanıyorsunuz kumaş mı?

O da güzeldi :D Hep fotoğraf aldatmacası

Belkide gerçekten kalındır, hiç gerçekte görmedim, deneyimlemedim. Ama İstanbuldaysan gidip deneyimleyip almak en iyisi olur.

Deri, yazın aşırı berbat olur, kumaş tercihimdir. Eski koltuğum ofis koltuğuydu ve deriydi, yazın su içinde kalırdım.

Belkide gerçekten kalındır, hiç gerçekte görmedim, deneyimlemedim. Ama İstanbuldaysan gidip deneyimleyip almak en iyisi olur.

Deri, yazın aşırı berbat olur, kumaş tercihimdir. Eski koltuğum ofis koltuğuydu ve deriydi, yazın su içinde kalırdım.
xPrime koltukta kumaş kullanıyordum, bende onunla su içinde kalıyordum :D Derisi belki o kadar terletmiyordur

Evet sayın tecrübeli arkadaşlar.. 3 oyuncu koltuğu arasında hangisi en rahat en konforludur? Parasını hak eden hangisidir? Uzun saatler iş ve oyun yükünü hangi yiğit ile paylaşmak daha az yorucu olur :unsure:
Tecrübelerinizi paylaşır mısınız?

Ortalama bütçe 7-10k Arası..

1-)
Exvega Andromeda -- Harry potter desenli birde o.O2

--------------

2-) Zio Gaming - Fabric

-------------

3-) Hawk Future yada FAB

Hawk fab serisi tam bir rezalet asla önermem mekanizmanım dandikliği olsun habire tak tak sesler habire gıcırtı ve bel yastığının altta bırakılan anlamsız boşluktan aşağı kayması oturak kısmının süngerinin ince bırakılmasından dolayıda bir süre sonra bacakları uyuşturması totonun ağrıması ayakların ağrıması

Hocam bende sağlamlık açısından iyi bir model arıyorum 1 aydır. En son amazon indirimi başlayınca dün gece sipariş ettim.Future modellerinde sağlamlık açısından neredeyse hiç şikayet görmedim.Normalde indirim yokken 13 civarı satılıyor.Ama şuan Hawk Gaming Chair Anomaly Agent Special Edition modeli 9999.Düz black yerine bunu tercih etmeni öneririm.Bende bundan sipariş ettim.500 TL ekstra ucuz

Hocam bende sağlamlık açısından iyi bir model arıyorum 1 aydır. En son amazon indirimi başlayınca dün gece sipariş ettim.Future modellerinde sağlamlık açısından neredeyse hiç şikayet görmedim.Normalde indirim yokken 13 civarı satılıyor.Ama şuan Hawk Gaming Chair Anomaly Agent Special Edition modeli 9999.Düz black yerine bunu tercih etmeni öneririm.Bende bundan sipariş ettim.500 TL ekstra ucuz
Onun tasarımını beğenmedim. Attığım modelde kumaş yazıyor ama deriye çok benziyor. Herhangi bir videosunu da bulamadım.. artık gelince göreceğiz herhalde

Bende exvega Andromeda var sağlamlığı çok iyi Çelik govde kullanmışlar kumaşı kalın tek şikayetim bağdaş kuramiyorum oturma yeri biraz daha geniş olsa güzel olurdu ama zaten baya geniş geçen arkadaşımın hawk koltuguna oturdum beni tartmiyordu neredeyse kilom 115 falan

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,455
Üyeler
184,628
Son üye
EbubekirTaşdemir
Geri