Arama sonuçları: *

1. R

Çözüldü✓ MSI MONİTÖRLERDE KRONIK SORUN DİKKAT

Hocam monitör IPS değil VA fiyatı iyi değil normal.
  2. R

❌İndirim Bitti! Bigjoy Protein Tozlarında indirim 🔥

Hocam bunlar protein tozu değil gainer başlık hatalı olmuş. Gainera para vermek yerine yulafı mixerden geçirip protein tozu atıp sütle tüketmek daha mantıklı. Protein tozu yüksek konstantrasyonlu protein içerir bunlarda ne ararsan var :D
  3. R

MSI ile Radeon partnerliği bitti! (İddia)

sapphire yeter bize
  4. R

Çözüldü✓ R5 7500f Rx 7800 xt 650W psu yeterli olur mu?

ileriye dönük upgrade dusunuyorsan 850 al ben oyle yapmıstım
  5. R

Ddr4 ten ddr5 e geçiş

Anakart ram işlemci beraber değişir en az 13 harcaman gerekir.
  6. R

Ryzen 5 7500f için soğutucu önerisi

Bende sıvı soğutma var corsair h100i elite 240mm
  7. R

R5 7500F İçin Sıvı Soğutucu

h100 corsair. Hocam bu konu ile ilgili açılmış çok sayıda başlık var bu arada. Bir göz at istersen o başlıklara
  8. R

Steam den ne alayım?

rdr 2 indirimde
  9. R

7900XT VS 4070 Tİ VS 7800XT

Amaç saf oyun performansı ise 7800 xt bu arada youtube test videolarına aldanma rdr 2k ultrada kart avg 122fps veriyor mis gibi. Videoları stock kartla çekiyorlar.
  10. R

1080p için hangi ekran kartı?

Sorunun cevabı attığın başlıkta saklı 1080p ekran kartı yazmışsın bahsettiğin kar 2k f/p kartı stok fanla kullanma işlemciyi yaz üzer seni. 6700xt al geç
  11. R

Çözüldü✓ B650m S2h ve 7500f performansta sorun yaratır mı ?

sorun olmaz zaten combalansın diye üretilen nakart tipi
  12. R

Ryzen 5 7500f için soğutucu önerisi

hocam bu konuda çözülmüş açılmış 10 başlık var zaten. 7500f kullanıcısıyım kendim de. kasan eğer iyi bir sirkülasyona sahip değilse hava soğutma alman gerek. 240mm hava soğutmada işlemci 60 dereceyi geçmiyor bende
  13. R

PC'm için upgrade önerisi

5600 stok fan idare etmez hocam psu 650w 80+ almanız daha mantıklı olur
  14. R

7800 XT Adrenalin son sürüme geçmeli miyim?

7000 Serisi ekran kartı kullanan arkadaşlardan geçen varsa deneyimini paylaşabilir mi?
  15. R

Bilgisayarım bir anda takılıp dırrr diye bir ses gelip resetleniyor

dual kullanıyorsan birini çıkarıp bir süre o şekilde kullan sonra düzelse de düzelmese de diğer rami düzgünce tak biostan xmp veya expo ayarı varsa ramin frekansına göre ayarla ve yüksek ihtimalle voilla! sorunun çözüldü.
  16. R

CS2 OYUN ÇÖKMESİ SORUNU !

doğrulama yükleme doananımsal sanıp ram takıp çıkarma alayını denedim oyun bozuk kesin bilgi
  17. R

CS2 OYUN ÇÖKMESİ SORUNU !

Arkadaşlar sorun sistem değil oyun optimizasyonuyla alakalı benzer sorunlar var siyah ekran oyun kapanması vb. bir işi de yarım yapıp keyfimizi bölmese ölür pek saygıdeğer volvo ve Gabe abimiz :D
  18. R

max 10-11k laptop onerisi

Arkadaşlar ofis programları ve chrome için kullanılıcak önerilerinizi bekliyorum
  19. R

AMD 78003d Sıcaklıkları normal mi ?

Hocam sıvı soğutucuda kullanım süresine bağlı ısınma olur ne kadar çok kullanırsan o kadar ısınır. Bu da ısıyı transfer etme şeklinde soğutma sağladığından ötürüdür. Sıvının sıcaklığı 30 derece girip 40 çıkıyor diyelim donerken 32 girip 42 çıkar.(tabi daha düşük oranlarda bu artış olur örnek...
  20. R

Bu kasa ve psu nasıldır

Hocam pcyi beraber topladık sayılır senle bütçen ne kadar. 7800xt vardı değil mi sende de :D
Geri