Ddr4 ten ddr5 e geçiş

LefkaSM

80+
Reaksiyon skoru
135
Ddr4 zisteme ddr5 anakart takarsak veya tam tersini yaparsak ne olur zamanla upgrade edebilme şansımız olurmu yoksa tüm parçaları tek seferdemi degişmemiz lazım

Anakart ram işlemciyi beraber değiştireceksin

Yok kullanırsın sıkıntı olmaz. Ama ortalama 7500f b650 d3h 32 ram alsan yine 14 binlik olursun
Para sorun değil önemli bişey olmadıkça ddr2 den geçtim warband oynuyordum hâlâ warband oynuyom ofis programları geçmemi gerektiricek bişey yokmuş şu an

Anakart ram işlemci beraber değişir en az 13 harcaman gerekir.

Para sorun değil önemli bişey olmadıkça ddr2 den geçtim warband oynuyordum hâlâ warband oynuyom ofis programları geçmemi gerektiricek bişey yokmuş şu an
Sistem upgrade nin önünü açarsın performans ihtiyacın yoksa. Zaten para sorunun yoksa iki sene sonra da güzel pc çekebilirsin

DDR4 ten DDR5 e gecerseniz upgrade tarafinda onunuz acilir. Bu durumda anakart, islemci ve RAM leri degistirmek durumundasiniz.

hocam ofis programı ve warband diyorsun şu an ddr5 e geçmek için sebep yok istersen ddr4 olarak ram arttırımı yap (8 ise 16 gibi) çünki en az 15k lık olucaksın ddr4 sistemlerin hala ömrü uzun bence geçmemelisin.

Geri