Arama sonuçları: *

1. Kerbela

31K YA BU PC İYİ Mİ?

dostum link atabilir misin
  2. Kerbela

31K YA BU PC İYİ Mİ?

kasayı değiştirsem diğerlerinin gideri var dimi
  3. Kerbela

31K YA BU PC İYİ Mİ?

https://www.hepsiburada.com/coldpower-seaview-7x-argb-sessiz-fan-temper-cam-750-watt-80-bronze-guc-kaynagi-e-atx-gaming-kasa-pm-HBC00004YJWP7 https://www.amazon.com.tr/dp/B0C4FNK1R5/ref=asc_df_B0C4FNK1R51692959400000/?tag=akakcetr-21&creative=380333&creativeASIN=B0C4FNK1R5&linkCode=asn&th=1...
  4. Kerbela

BU SİSTEM ALINIR MI?

knk ekran kartı hariç hepsi çöp ya ben de sevinmiştim ama boşa
  5. Kerbela

BU SİSTEM ALINIR MI?

pchocası cok sağlam sistem topladı konuştuklarımız boşa bildirimde gelmedi pc gene al satçıların eline gitti ben anlamıyorum bazı şeyleri 4070 li sistem 28 k ymış
  6. Kerbela

BU SİSTEM ALINIR MI?

4070 alsam mantıklı mı 2k arttırıp
  7. Kerbela

BU SİSTEM ALINIR MI?

knk benim topladığım sistem daha iyi +ekran kartı markası bilindik bi marka değil bide anakart daha kötü ssde de 500gb
  8. Kerbela

BU SİSTEM ALINIR MI?

İşlemci: AMD Ryzen 5 7500F 3.70GHz 6 Çekirdek 38MB Önbellek Soket AM5 MPK İşlemci (65642) ( AMD Ryzen 5 7500F 3.70GHz 6 Çekirdek 38MB Önbellek Soket AM5 MPK İşlemci ) Anakart: Asus PRIME A620M-E-CSM A620 AM5 Soket DDR5 6400(OC)MHz mATX Anakart (65430) ( Asus PRIME A620M-E-CSM A620 AM5...
  9. Kerbela

30K HAZIR SİSTEM ÖNERİSİ

NVİDİA VEYA AMD FARKETMEZ. Maalesef önceki konularda net bi sonuca varamadım yani atılan sistemlerde tek tek toplamada pek bi indirim göremediğim için tekrardan konu açıyorum Tek istediğim sağlam fiyatına değen darboğaz yapmayan uyumlu parçaları olan bi sistem.
  10. Kerbela

HER ŞEY DAHİL 40K SİSTEM HAZIR VEYA TOPLAMA

teşekkürler dostum sistem bi tık pahalı geldi bana tek tek toplayınca aynı hesaba geliyor pek bi indirimi yok gibi şuanlık hazır sistem beklemek en mantıklısı baktım 1 2 haftaya gelmiyor bu alınabilir.
  11. Kerbela

HER ŞEY DAHİL 40K SİSTEM HAZIR VEYA TOPLAMA

Evet bi önceki konuda bahsettiğim gibi fazla bir bilgim yok 40k parasına değicek bir sistem toplamaya çalışıyorum bilgisi olan yazabilir mi? (KASA,MONİTÖR,KLAVYE,MOUSE,)
  12. Kerbela

25 30K BANDINDA TOPLAMA VEYA HAZIR SİSTEM ÖNERİSİ

dostum senin önerebileceğin f/p sistem var mı
  13. Kerbela

peki sistemin uyumluluk veya besleyememe gibi bi sorunu yok dimi
  14. Kerbela

teşekkürler dostum ilgilendiğin için sanki anakart bu sisteme düşük geliyor gibi başka önerebilir misin upgrade edilmeye gelsin sonradan
  15. Kerbela

stokta kalmamış maalesef
  16. Kerbela

Evet bu konularda acemiyim aranıza bilgili biri varsa bana lütfen yardım etsin taksit seçeneği olursa iyi olur daha çok rtx4060 ti veya rx6600 serilerinde ekran kartları ilgimi çekiyor.
Geri