BU SİSTEM ALINIR MI?

Kerbela

80+
Reaksiyon skoru
3
Screenshot_1.png

4k farkla 4060ti 16gb de olabilir

x2

3070 li şekil 24k 4060ti 16gb şekil 28k kuponlarla ort 400/500 daha ucuza gelebilir

Ramlari daha iyisini ve M2 yı yukseltebilirsin dikkat et e.karti 16gb attigimdaki

knk benim topladığım sistem daha iyi +ekran kartı markası bilindik bi marka değil bide anakart daha kötü ssde de 500gb
Kendini kandırıyorsun gainward hem 16gb hemde 3 fanli ve anakart konusunda ortalama ama o 8gb ile bu16gb arasında çok fark var

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Senin dediğin bnim dedigim arasında 3k fiyat farkı var bu 3k ya SSD yı 1tb yaparsın hemde anakarti b650 yaparsın üstüne de senin sistemde işlemci soğutucusu yok stok fanla video izlerlsin anca

Kendini kandırıyorsun gainward hem 16gb hemde 3 fanli ve anakart konusunda ortalama ama o 8gb ile bu16gb arasında çok fark var

Senin dediğin bnim dedigim arasında 3k fiyat farkı var bu 3k ya SSD yı 1tb yaparsın hemde anakarti b650 yaparsın üstüne de senin sistemde işlemci soğutucusu yok stok fanla video izlerlsin anca
4070 alsam mantıklı mı 2k arttırıp

pchocası cok sağlam sistem topladı konuştuklarımız boşa bildirimde gelmedi pc gene al satçıların eline gitti ben anlamıyorum bazı şeyleri 4070 li sistem 28 k ymış
Şans eseri bnde geçen yaza kadar bnde anlamiyordum millet bütün gece stok bekledi çoğunda alamadi bn sabah kahvalti yaparken bı bakım dedim stok vardı inteli aldım geçtim

4070 alsam mantıklı mı 2k arttırıp
Knka yapıştır

sistem linki saat 20.00 de eklenicekmiş
yorumu size bırakıyorum :kizginpeepo:

Son düzenleme:
Şans eseri bnde geçen yaza kadar bnde anlamiyordum millet bütün gece stok bekledi çoğunda alamadi bn sabah kahvalti yaparken bı bakım dedim stok vardı inteli aldım geçtim

Knka yapıştır
knk ekran kartı hariç hepsi çöp ya ben de sevinmiştim ama boşa

Geri