Cpu-z hwmonitor virüs

Reaksiyon skoru
1
Cpu-z ve hwmonitor programları yüklüydü dün hwmonitorü kullandım ama iki programda güncel sürümlerinde değildi.
Virüs bir videodan gördüğüme göre cryptbase.dll dosyasından çalışıyormuş bu dosyayı virustotala attığımda temiz çıktı.
Banada virüs bulaşmış mıdır?
Programları kendi uninstall`ları ile sildim

Cpu-z ve hwmonitor programları yüklüydü dün hwmonitorü kullandım ama iki programda güncel sürümlerinde değildi.
Virüs bir videodan gördüğüme göre cryptbase.dll dosyasından çalışıyormuş bu dosyayı virustotala attığımda temiz çıktı.
Banada virüs bulaşmış mıdır?
Programları kendi uninstall`ları ile sildim
Programları sıfırdan yüklemediğin sürece sorun yok. Bilgisayarında bulunması sorun değil yani.

Silmene gerek yoktu güncel sürümü indirenlere bulaştı virüs, artık iki programı da indirip kullanabilirsin.

Aylar önce telefona yüklemiştim hala duruyor. Telefonda bir risk var mı otomatik update yapmış mıdır

Hwmonitor de 1.63 CPU-zde 2.19 diye biliyorum
laptop da şu anlık bu yüklü güvendemiyim ?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

umarım evdeki pc güncel değildir

Ula hwmonitör 1.63 dedğiniz sürüm yüklü bende ne yapmam lazım beyler help. Formatlamam mı lazım sistemi?

Ula hwmonitör 1.63 dedğiniz sürüm yüklü bende ne yapmam lazım beyler help. Formatlamam mı lazım sistemi?
Böyle bir durumda benim içim format atmadan rahat etmezdi. Resmi siteden indirilen programda bile olan virüsü sistem geri yükleme, tarama vs ne kadar temizleyecek?

Böyle bir durumda benim içim format atmadan rahat etmezdi. Resmi siteden indirilen programda bile olan virüsü sistem geri yükleme, tarama vs ne kadar temizleyecek?
Şansa bak arkadaş ya sağolun şefim haftasonu gireyim o işe

9-10 Nisan tarihlerinde indirdiysen sıkıntı var, haricinde sorun yok, uygulama içinden son sürüme güncellediysen falan da sorun yok, saldırganlar sadece download sitesine erişip indirme bağlantısını kendi virüslü sürümleriyle değiştirmişler

Programları sıfırdan yüklemediğin sürece sorun yok. Bilgisayarında bulunması sorun değil yani.
8 Nisanda indirdim ben son sürümü, sistemi yeni almıştım sıcaklık değerlerine bakmak için indirdim hwmonitör uygulamasını, 0 bilgisayara format atmak zorunda kaldım formattan sonra herhangi bir şey yapmak gerekir mi format yeterli midir ?

8 Nisanda indirdim ben son sürümü, sistemi yeni almıştım sıcaklık değerlerine bakmak için indirdim hwmonitör uygulamasını, 0 bilgisayara format atmak zorunda kaldım formattan sonra herhangi bir şey yapmak gerekir mi format yeterli midir ?
Fotmat attiysan bu kadar korkmana gerek yok, yine endiseliysen virüs neleri kapsıyormus detayli araştır

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,827
Üyeler
191,176
Son üye
Atilla2001
Geri