Arama sonuçları: *

1. hexbreaker

Kasa temizliği yaparken bir şey fark ettim.

İşaretli alandaki 1.sıradaki pin sanki yukarı gelmiş gibi duruyor sizce ilerde sorun yaratır mı yoksa hep mi böyleydi bilmiyorum. Yanıtlarınız için şimdiden teşekkürler.
  2. hexbreaker

Asus teknik servisi hızlı mı?

Asus TUF Gaming VG249Q1A monitörümün alt kısmında 1 tane yatay çizgi çıkmıştı ben de servise gönderdim, yedek parça temin edildiğinde tamire devam edilecek diyor fakat 7-8 gündür bekliyorum çok mu uzun sürüyor daha önce gönderen var mı? Teknik Servis: SMS InfoComm Teknoloji Servis Limited...
  3. hexbreaker

Asus Monitörüm için Asus , Penta Ve Ups Kargo İle Olan Garanti Sürecim

Monitörün tüm parçalarını gönderdiniz mi? Ayağı ve o küçük vidaları falan.
  4. hexbreaker

ASUS TUF Gaming VG249Q1A ekranın sağ alt kısmında çizgiler oluştu

Cs2 oynuyordum birden bire tüm renkler birbirine girdi ardından kendi kendine düzeldi fakat oyundan çıktığım vakit ekranın sağ alt kısmında çizgiler olduğunu fark ettim "PrtSc" ile ekran görüntüsü aldım fakat ekran görüntüsünde çizgiler yok, aynı zamanda farklı bir DP kablosu ile denedim sonuç...
  5. hexbreaker

🔴SNERJİ REZİLLİĞİ PART 3 YAYINLANDI 🔴

Sadece sınerji değil bunlara benzer bir çok firma ile sorun yaşayabilirsiniz eğer şanslı iseniz aldığınız üründe bir sıkıntı çıkmaz ha eğer çıkarsa bu tür saçmalıkları g@ming gen it0pya gibi benzeri şirketlerde yaşayabilirsiniz.
  6. hexbreaker

MSİ PRO H610M G DDR4 BİOS DONUP KALIYOR.

Sorunu çözdüysen banada anlat dostum aynı anakarta sahibiz.
  7. hexbreaker

Yeni Sistemim Bios Ekranında Donuyor

Anladım fakat Bios donarken nasıl yaptın bu işlemi ben açıkçası çekiniyorum bios güncellerken donarsa anakart "brick" olabilir.
  8. hexbreaker

Yeni Sistemim Bios Ekranında Donuyor

Sorunu nasıl çözdün?
  9. hexbreaker

Bios ekranında bilgisayarın donması

Aynı sorundan muzdarip bir Msi anakart kullanıcısıyım, BIOS hiç bir ayarı değiştiremeden donup kalıyor acaba sorunu nasıl çözdün?
Geri