Arama sonuçları: *

1. S

Yardım Yoldayım itopya’ya gidiyorum pazar açık mı acil yardım

Görmemişim kankam umarım aradığın şeyi bulabilirsin şimdiden hayırlı olsun.
  2. S

S23 ultra vs Magic 7 pro hangisi tercih edilmeli

Donanım olarak değil yazılım olarak fark olduğunu belirtmiştim zaten. Bu konu Samsungun eksikliği tabii ki. Kamera için ya direkt kamera alın ya da Huawei Google Honor gibi telefonlar tercih edin. Androide de laf etmedim uzun ömürlü diye andığımız apple gibi bir şirket eski telefonlarını berbat...
  3. S

Yardım Yoldayım itopya’ya gidiyorum pazar açık mı acil yardım

Şahsen bilmiyorum ama Haritalar üzerinden bakabilirdin en azından fikir olabilirdi kankam
  4. S

S23 ultra vs Magic 7 pro hangisi tercih edilmeli

Teknoloji çok fazla hızlı gelişiyor. Eskiden 3 4 yılda bir çıkan ekran kartları bile her yıl yenisi çıkarılıyor. Artık iş genel performanstan çıktı uzun ömürlü diye andığımız apple dahi eski ürünlerini yok etmeye meyilli hale gelmiş en güncelleri alınsın diye eski modelleri zayıflatma...
  5. S

Öneri 1500 TL bütçe ile kablosuz kulak içi kulaklık önerisi

Ürünü net olarak ben de bilmiyorum ama öneri olarak görmüştüm QCY Melobuds Pro istersen araştırabilirsin. Fikir olur en azından. Ben de 3000 TL bandında kablosuz kulaklık arıyorum altı olur üstü en fazla 500 olur.
  6. S

Pc yi damacanaya toplasam nasıl olur

Domates kasası fikri çok mantıklı kablolama için ufak bi alan açar iple halatla sistemi bağlar camdan sarkıtırsın bu soğuk havalarda tertemiz hava akışı olur mis gibi kasa da filtre görevi görür.
  7. S

Kasperskymı notronmu

Yıllık alıyorsun zaten Kaspersky'ın fiyatı da bence gayet uygun kendim Premium planını aylık 26 TL'ye gelecek şekilde aldım 312 TL idi aldığımda. Aylık bakımından düşünüldüğünde gayet makul bir fiyatlandırmaya geliyor şu an bile yıllığı 453 TL ve 40 tlden daha az bir ücrete denk geliyor bu da bi...
  8. S

R5 5600X mi R7 5700X mi?

am4 serisinde alınabilecek en F/P işlemci 5600 olabilir diğerlerini aramanı tavsiye etmem pek. işlemci ram anakart satarsın 5 6k ya üstüne biraz da sen eklersin bi 6 7k ddr5e geçersin 5600 ile 5600x arasında 5700x arasında gözle görülmeye değer bi fark yaşamazsın 5600ü overclocklayıp 5600x e...
  9. S

Yardım S24FE için şarj adaptörü lazım

Spigen markasının ürünlerine bakabilirsin kendim kullanıyorum
  10. S

Sıvı Soğutma hakkında bilgilendirirmisiniz

Thermaltake Phantom Spirit bakabilirsin
  11. S

Sistem parçaları uyumu nasıl olmalı

https://www.akakce.com/islemci/en-ucuz-amd-ryzen-7-9700x-sekiz-cekirdek-3-8-ghz-fiyati,706818645.html https://www.akakce.com/anakart/en-ucuz-msi-b850-gaming-plus-wi-fi-amd-am5-atx-fiyati,903526941.html...
  12. S

Ryzen 9 9900X işlemciye En İyi Soğutma Hangisi? Acil Yardım

Bütçe nedir hangi kasayı kullanıyorsun MSI biraz zayıf kalıyor Arctic Enermax Thermalright gibi diğer markalara göre
  13. S

Sistem parçaları uyumu nasıl olmalı

Daha tercih edilebilir ürünler seçilebilir ve bazı ürünler kendi fiyatlarından daha pahalı beyaz kasa mı lazım
  14. S

Kulak içi Kablosuz Kulaklık Tavsiyesi

Kablosuz kulaklık arıyorum olabildiğince dış sesi hem mikrofon hem de hoparlör olarak engelleyebilen bir model istiyorum 3000 TL bütçede ne önerebilirsiniz Genel kullanım olarak almayı düşünüyorum bilgisayar ve telefon dahil
  15. S

S24 Ultra Şarj aleti

Spigen 45W kullanıyorum kullanabilirsin dostum
  16. S

Bu ürün alınır mı? daha iyi seçenekler varmı

Şahsen ben de çok anlamıyorum ama tavsiye istersen 140x70 veya daha büyük almanı tavsiye edebilirim kasayı masa üstünde tutuyorsan ve birazcık alan istiyorsan 160x60 kullanıyorum çift monitörle alanım birazcık zor yetiyor monitör ayağı alırsam rahatlarım 60 yeter ama almayanlar için 70 daha iyi...
  17. S

Bu ürün alınır mı? daha iyi seçenekler varmı

Bu fiyata kendine masa bile yaptırabilme imkanın var veya ayakları ayrı masa tablasını ayrı alabilirsin. ikeada falan ayrı satılıyor
  18. S

S25 Hakkında Düşünceleriniz Neler?

Xiaomi kullanıp optimizasyonunu beğenmeyen birçok insan var Samsung o konuda daha iyi ama sosyal medya etkeninde hangi markaların hangi ürünleri var o konuda pek bir bilgim yok. İstersen belli modelleri araştırıp öğrenebilirsin şu an için Vivodan umutluyum Dimensity 9400 gibi bir yonga seti var...
  19. S

S24 ultra 256 mı 1tb ?

S24U şart değilse Honor Xiaomi gibi markalara da göz atabilirsin. Ben S24U kullanıyorum genel olarak memnunum sadece batarya ve hızlı şarjı iyi ama diğer markalara göre biraz daha zayıf kalıyor kamera öncelikliyse Honor Magic6 Pro bakabilirsin dxomark puanlarına göre yeri samsungdan ve iphonedan...
  20. S

S25 Hakkında Düşünceleriniz Neler?

S25 için umutluydum ama Samsung bu konuları bence biraz bozdu. S22 S23 S24 ün arasında pek fark olmadığını kendileri dahi kabul edip genel bir özür mesajı bile yayınlandı. Aralarındaki en iyi tercih diğer arkadaşların da dediği gibi ya S23 olur ya da diğer marka telefonlara bir şans...
Top Bottom