Mouse Önerisi 2500-3500 TL

slmslmslm

80+ Silver
Reaksiyon skoru
940
Görseli GPX2, DA V3 Pro, ATK X1 Pro, MCHOSE A7 Ultra gibi modellere benzeyen bir mouse arıyorum. Çok fazla oyun oynamıyorum benim için malzeme kalitesi çok daha önemli tutuşu ele oturuşu gibi özellikler yani özelliğinden çok kaliteli bir hissiyat versin istiyorum.
El boyutum orta ve tutuş şeklim Palm, Claw daha sıklıkla Palm'a yatkın elime güzel oturursa. Aradığım Mouse beyaz olacak ve ne kadar hafif olursa benim için o kadar iyi bu bütçelerdeki önerilerinizi bekliyorum.
VXE Mad R Major beğendim hafiflik olarak şu an üstüne görmedim ama bugün elime ATK X1 Pro geçti malzeme kalitesi çok iyi ama özellikleri içinde belirtilen elde tutulduğunda buz hissiyatı verir özelliğini kapsamıyor gerçekten plastikmiş gibi hissettiriyor. Sağlamlığı iyi gibi ama hissiyatı pek değil.
VXE ile ATK bir marka olarak biliyorum yani Mad R Major da aynı olacağını düşünerek vazgeçtim ve görseli de diğerlerine göre daha az hoşuma gidiyor. Scyroxların mousewheelleri pek hoşuma gitmiyordu fakat yine de onlara yönelebilirim. Bütçe olarak -500 +500 gibi belirttiğimin altına üstüne çıkabilirim ne kadar uygun olursa o kadar iyi tabii ki.

mad r ve x1 proyu beğenmediysen alternatifin yok bu bütçede mad r ı dene istersen

İküside Wratih'e ait. VXE R1 Pro Max vardı, hoşuma gitmişti. Aklımda A9 Ultra kaldı

al geç.

Uygunsuz Dil & Küfürlü Paylaşım

al geç.
Bazı anneler yiğit doğurur ama bazı annelerde @hasansabbah2 gibi 0r0spu evladları doğurur.

Önerileriniz için teşekkür ederim aradığım mouse tek beyaz renk olacak scroll veya m4 m5 tuşları siyah olabilir o kadar dert değil tabii ki de doku olarak razer mouseların dokusunda bir ürün arıyorum elde soğukluk hissi oluşturan ve tuttuğunda malzeme kalitesiz gibi hissettirmeyen bir ürün eğer hiçbir ürün bulamazsam bütçeyi artırıp DA V3 Pro veya Viper V3 Proya yöneleceğim Lamzu Maya X görmüştüm hem razerı hem lamzuyu kullanan arkadaşlar varsa bu konuda bilgilendirirse sevinirim Lamzuya şans vermek istiyorum bir de.

şuan R1 Pro Max kullanıyorum ve sana şunu söyleyebilirim ki gerçekten çok iyi. Bir kere aşırı hafif.Malzeme kalitesi de çok iyi.Sanırsam 1 haftadır mouseyi kullanıyorum hiç şarja takmadım bu arada.Günde 3-5 saat kullanmama rağmen şarjı 55.Kesinlikle almalısın.

şuan R1 Pro Max kullanıyorum ve sana şunu söyleyebilirim ki gerçekten çok iyi. Bir kere aşırı hafif.Malzeme kalitesi de çok iyi.Sanırsam 1 haftadır mouseyi kullanıyorum hiç şarja takmadım bu arada.Günde 3-5 saat kullanmama rağmen şarjı 55.Kesinlikle almalısın.
Doku olarak plastik hissiyatı var mı yoksa biraz daha iyi mi görüşün nedir benim için daha çok dokusu önemli dediğim gibi performans olarak birçoğu benim için aynı işlevi görecek sadece böyle kopmalar falan olmasın kronik sorunlu falan olmasın yeterlidir

Bu sıralar modüler mouse bakıyorum, MAD Catz RAT8+ almak istiyorum da sonra senin baktığın modeller de gözüme çarpıyor, fakat Apex 159pro gibi olurlar diye korkuyorum.

Bu sıralar modüler mouse bakıyorum, MAD Catz RAT8+ almak istiyorum da sonra senin baktığın modeller de gözüme çarpıyor, fakat Apex 159pro gibi olurlar diye korkuyorum.
Diğerlerini toplasan bi apex anca ederler sorunla karşılaşma olarak apexi çok gömdüler GPXte çok fazla sararma sorunu yaşayan gördüm diğerlerini pek duymadım bile mad catz kendi çapında farklı bir marka değişik tasarımlı ürünler çıkarıyorlar fiyat performans hakkında pek yorum yapamayacağım ama herkes performansa bakmıyor sadece sen ben gibi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,955
Üyeler
183,924
Son üye
burak32tr
Geri