Arama sonuçları: *

1. M

Hangi internet servis sağlayıcısı?

500mbps kullanıyorum aylık 600tl modem kirası da 50 tl toplam aylık 650 TL'ye geliyor. fiyat olarak bence 100lük ve 500lük paketleri ideal diğerleri bana pahalı geldi.
  2. M

Hangi internet servis sağlayıcısı?

siyah kablo dışarıdaki kısımdadır bizim binada da öyle. daha yeni fiber altyapı çekti türk telekom, onun altyapısını kullanan sağlayıcılardan comnetteyim. yaklaşık 1 ay olmak üzere. şuanlık bir problemim yok. tt altyapısını kullanan firmaları inceleyebilirsin.
  3. M

Binaya gelen fiber kutu FTTH mi FTTB mi?

altyapını sorgula fiber gözüküyorsa başvur bizim binaya takıldı 1 hafta sonra başvurdum ben
  4. M

bizim burda alt yapı hızı 15mbps alıyor alt yapı değişikli talebi nası açarım

donanımhaberde bununla ilgili detaylı bir konu mevcut. sanıyorum burada da vardı ama bulamadım şimdi. konudaki metinlerden bir tanesini alıp btk'ya şikayette bulunmuştum. benim şikayetimden mi yoksa buraya yeni bina yapıldı onun için mi oldu bilmiyorum ama 1 sene sonra altyapı geldi. :D link :
  5. M

Öneri NetGsm veya Comnet hangisine geçmeliyim?

gibirnet, netspeed, comnet benim deneyimlediklerim. diğerlerinde bir sorun yaşamadım. comnete de fiber altyapı geldiği için geçtim daha 1 hafta oldu. şimdilik bir sorun yaşamadım. bir de şunu unutmayın, Türkiye'de internet biraz şans işi. benim iyi dediğim firma başka yerde kötü hizmet...
  6. M

Comnet fiber incelemesi

dur senin gibi ağzından köpükler saçan tiplere fırsat vermeyeyim kodu gizleyeyim. insan gibi beğendiğimiz bir şeyi tavsiye de edemiyoruz hayret bir şey.
  7. M

Comnet fiber incelemesi

valla speedtestte gördüğüm değeri söylüyorum, maalesef ekran görüntüsünü almadım. iyi dileğin için teşekkürler :peepokalp:
  8. M

Comnet fiber incelemesi

comnet vdsl'de 100 e 100 veriyordu ama upload ile işim olmadığı için 500'e geçiş yaptım. 10 bile olabilir yani benim için o kadar önemsiz.
  9. M

Comnet fiber incelemesi

Merhaba. Bulunduğum bölgeye türk telekom fiber altyapı getirdi ve ben de fiber internete geçme kararı aldım. gibirnet'te 100mbps vdsl hizmeti alıyordum, bir sorunum yoktu ancak fiber internette maksimum 100mbps desteği sağladığı için sağlayıcıları biraz araştırdıktan sonra comnete geçmeye karar...
  10. M

Diablo 4 Gamepass a Geliyor

GOLLLLLLLLLLLLLLLL
  11. M

Yardım 2 Haftadır internet kopukluğu yaşıyorum

hocam hız düşme işini bilemiyorum ama bahsettiğin aç kapa yaparak düzelme işi adaptörden kaynaklı olabilir yani en azından bende öyleydi farklı adaptörler deneyince internetin gitme süresi de değişiyor. 2 kere adaptör satın aldım bendekinden de daha kötü çıktılar iade ettim. eğer mümkünse farklı...
  12. M

500-600 TL Arası Bluetooth Kulak İçi Kulaklık Önerisi

ben de biraz daha yüksek bütçeli olan ht-05 modelini önerecektim memnunum
  13. M

Assassin's Creed Odyssey 9. bölüm bittikten sonra oynamaya devam edilmeli mi?

cultist sekmesinde ipuçları oluyordu öyle hatırlıyorum
  14. M

Assassin's Creed Odyssey 9. bölüm bittikten sonra oynamaya devam edilmeli mi?

ben oynarken oyun bitmesin istemiştim oyunun finalini kasıtlı olarak yan görevleri (neredeyse) bitirince yapmıştım. cult üyelerinden devam edebilirsin
  15. M

🔥İndirim Familla 12'li Kagit Havlu 99₺🔥3X Alınca 84₺🔥

yav ekledim sepete tam satın alacaktım bi içeri gidip geleyim derken saat 12yi geçti fiyat zıpladı şansıma.
  16. M

bu sisteme hangi mönitör gider 27 inç

aynı yorumu yapmak yerine yorumumun linkini paylaşayım belki konudaki öneriler de hoşuna gider https://forum.donanimarsivi.com/konu/gigabyte-27-g27f-2-170hz-oc-alinir-mi.875252/post-8063853
  17. M

İnceleme GIBIRNet İncelemesi | Netspeed sonrası İSS tercihi

hayır imzaya gerek yok. geçiş için direkt gıbırnete başvurdum. gıbırnetin kendi uygulamasından kimlik ve yüz onayı yaptım 43 saat sonra geçişim tamamlandı.
  18. M

GIGABYTE 27" G27F 2 170Hz(OC) alınır mı?

bütçeni aşıyor ama 2k ips panel ararsan diye bırakmış olayım. https://www.amazon.com.tr/Acer-Monit%C3%B6r-ZeroFrame-170Hz-400nits/dp/B086DC3WR9
  19. M

İnceleme GIBIRNet İncelemesi | Netspeed sonrası İSS tercihi

bunu güncellemeyi unutmuşum :D bir sıkıntı yok şimdilik. nazar değmesin. isteyene referans kodu da verebilirim
  20. M

Çözüldü✓ internet bağlantısı kopuyor sorun modemde mi ?

Güncelleme geçeyim, 3 gün önce geçiş işlemi başlattım. Çok garip bir şekilde o zamandan beri kopma olmadı, geçiş yapmamı mı bekliyorlardı anlamadım. :D Neyse gibirnete geçtim, 43 saat sonra geçiş tamamlandı. 1 gündür gibirnette de kopma yaşamadım. Destek kaydı açtığımda ise aynen senin dediğin...
Top Bottom