Arama sonuçları: *

1. I

Burun estetiği "Burun Ucu" Düşmesi

Arkadaşlar ben 18 yaşındayım burun ameliyatı geçirdim ve benim en cok korktugum şey burnumun kemerli ve ucu düşme olayını yaşamak.Burun ucu düşmemesi için darbe almak dışında en cok nelere dikkat etmem gerekiyor arkadaşlar konuşurken,gülerken veya yatarken burun ucu düşebilir mi? Bilgi sahibi...
  2. I

Çözüldü✓ PC ANİDEN DONUYOR FAKAT MOUSE HAREKET EDİYOR

Hocam bi yerde donanım gpu hızlandırma diye bir şey olması lazım grafik ayarlarında onu kapatınca düzeldi birdahada donmadı
  3. I

Çözüldü✓ 25-30K DDR 5 HAZIR SİSTEM ÖNERİSİ

Hocam psu ve ssd iyi midir marka olarak ben pek bilmiyorum ama bu markalarıda ilk defa duyuyorum alınır mı?
  4. I

Çözüldü✓ 25-30K DDR 5 HAZIR SİSTEM ÖNERİSİ

Arkadaşlar Bu fiyat bandında güzel bir sistem önerebilir misiniz?
  5. I

4060'Lı Sistemim Aniden Donuyor

Hocam Ben sorunumu çözemedim valorantta tek oldugu için valorant kaynaklıdır diye düşünüyorum
  6. I

.

Çok ağır küfürler hakkediyorsun bro
  7. I

STEAM PUBG FPS SABİTLEME KALDIRMA?

Arkadaşlar Steam PUBG'de FPS kısıtlama veya V-Sync açık olmamasına rağmen FPS'im 165 sabit bu sabitlemeyi nasıl kaldırabilirim?
  8. I

FORMATTAN SONRA YAPILMASI GEREKENLER?

Anladım hocam burdan hangilerini kontrol etmemi tavsiye edersiniz güncel olup olmadığını kontrol etmek için?
  9. I

Hocam bozuk değilse güncel olmuyanları nasıl anlıyıcam tam olarak hepsi güncel olarak gözüküyor
  10. I

Hocam cdrom girişi yok malesef kasamda 1715007461 Hocam aygıt yöneticisi bozuk sanırsam hiçbirşey ünlem ile gözükmüyor hepsi güncel olarak gözüküyor ekran kartımda aynı şekil güncel olarak gözüküyordu fakat experince indirip güncelledim güncel sürümüne 1715007494 mesala bu ne hocam 2006da...
  11. I

5600 için kule tipi hangisini alayım?

Hocam phantom spirit tavsiye ederim 5600 vardı elimde valorant falan oynarken derece 78-80 arasıydı phantom spirit aldım güncel olarak sıcaklık değerlerim 50-57 58 arası maks 60 gördüm şuana kadar
  12. I

Peki teşekkürler hocam 1715005781 Hocam birde anakart-ekran kartı birde windows update güncellemelerini yaptım ekstradan başka bir driver güncellemesi yapmam gerekiyor mu acaba?
  13. I

Hocam güncel mi o site kafam karıştı :D biriniz burdan dedi diğeriniz ordan hangisini indirmeliyim 1715005052 Hocam hepsini mi indiriceğim ?
  14. I

Peki hocam teşekkür ederim başka driverini kurmam gereken bir şey var mı acaba? 1715004786 peki hocam teşekkür ederim
  15. I

tıkladım hocam hangisini indirmem gerekiyor 1715004538 Hangisini seçmeliyim hocam birsürü var burda
  16. I

ASROCK B550M-HDV
  17. I

Hocam elle kendim tek tek güncelliyicemde birinin söylemesi lazım hangi driveri kurmam gerektiğini örneğin ekran kartını hep gördüğüm için ekran kartını güncelledim ama işlemcinin anakartın veya başka birşeyin driveri var mı kurmam gerekiyor mu? 1715004347 Nasıl yani anlıyamadım driver bios...
  18. I

Hocam anakartındamı gidiyor onu formattan önce güncellemiştim birdaha mı güncelliyicem?
  19. I

Hocam tam olarak hangi driverleri kurmam gerekiyor onu soruyorum aslında
  20. I

Arkadaşlar hayatımda ilk defa format attım formattan sonra neleri yapmalıyım söyleyebilirmisiniz acaba? neleri güncellemem gerekiyor tam olarak
Geri