- Reaksiyon skoru
- 11
Arkadaşlar hayatımda ilk defa format attım formattan sonra neleri yapmalıyım söyleyebilirmisiniz acaba? neleri güncellemem gerekiyor tam olarak
Hocam tam olarak hangi driverleri kurmam gerekiyor onu soruyorum aslındadriverlerı kur dc opera gx steam xbox uygualamalarını indir gerisi kafana göre
Hocam anakartındamı gidiyor onu formattan önce güncellemiştim birdaha mı güncelliyicem?donanım yani anakart ekran kartı vs
Hocam elle kendim tek tek güncelliyicemde birinin söylemesi lazım hangi driveri kurmam gerektiğini örneğin ekran kartını hep gördüğüm için ekran kartını güncelledim ama işlemcinin anakartın veya başka birşeyin driveri var mı kurmam gerekiyor mu?eğer cd romun varsa kutuların içindeki driverları kur windows otomatik günceller diğerlerini zaten
Nasıl yani anlıyamadım driver bios olarak geçmiyor mu zaten?bios değil driver
ekran kartını kurduysan diğerlerini boşver :dHocam elle kendim tek tek güncelliyicemde birinin söylemesi lazım hangi driveri kurmam gerektiğini örneğin ekran kartını hep gördüğüm için ekran kartını güncelledim ama işlemcinin anakartın veya başka birşeyin driveri var mı kurmam gerekiyor mu?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Nasıl yani anlıyamadım driver bios olarak geçmiyor mu zaten?
ASROCK B550M-HDVekran kartını kurduysan diğerlerini boşver :d
anakartın ne
üstteki arkadaşın attığı linkten anakart işlemci driverini indirebilirsinASROCK B550M-HDV