- Reaksiyon skoru
- 11
Arkadaşlar hayatımda ilk defa format attım formattan sonra neleri yapmalıyım söyleyebilirmisiniz acaba? neleri güncellemem gerekiyor tam olarak
tıkladım hocam hangisini indirmem gerekiyoraşağıdan downloada tıklayın
Hangisini seçmeliyim hocam birsürü var burdaüstteki arkadaşın attığı linkten anakart işlemci driverini indirebilirsin
zorunlu değil ama hepsini işletim sistemine göre indir 11 mi 10 mu ona seç çok az üsttentıkladım hocam hangisini indirmem gerekiyor Alıntıyı görüntüle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hangisini seçmeliyim hocam birsürü var burda
3 kontrol paneli muhtemelen sen 1,2,4,5,6 yı indirtıkladım hocam hangisini indirmem gerekiyor Alıntıyı görüntüle
Güncel değil orası. Buradan indireceksiniz:tıkladım hocam hangisini indirmem gerekiyor Alıntıyı görüntüle
Peki hocam teşekkür ederim başka driverini kurmam gereken bir şey var mı acaba?3 kontrol paneli muhtemelen sen 1,2,4,5,6 yı indir
peki hocam teşekkür ederimGüncel değil orası. Buradan indireceksiniz:
Öncelikle windows oto güncellemeyi aç bitir . 2-anakartin ne ise sitesinden girip driverlarini kur .Arkadaşlar hayatımda ilk defa format attım formattan sonra neleri yapmalıyım söyleyebilirmisiniz acaba? neleri güncellemem gerekiyor tam olarak
Hocam güncel mi o site kafam karıştı3 kontrol paneli muhtemelen sen 1,2,4,5,6 yı indir
Güncel değil orası. Buradan indireceksiniz:
Hayır. Çipset yeterli.Hocam güncel mi o site kafam karıştıbiriniz burdan dedi diğeriniz ordan hangisini indirmeliyim
Alıntıyı görüntüle Hocam hepsini mi indiriceğim ?
Peki teşekkürler hocamHayır. Çipset yeterli.
Hocam birde anakart-ekran kartı birde windows update güncellemelerini yaptım ekstradan başka bir driver güncellemesi yapmam gerekiyor mu acaba?Hayır. Çipset yeterli.
Ethernet, ses kartını falan da güncelleyebilirsiniz. Birde aygıt yöneticisinde ünlem işareti olan bir sürücü var ise onu da donanım kimliğini internette aratarak bulabilirsiniz diye düşünüyorum.Peki teşekkürler hocam
Hocam birde anakart-ekran kartı birde windows update güncellemelerini yaptım ekstradan başka bir driver güncellemesi yapmam gerekiyor mu acaba?
Hocam cdrom girişi yok malesef kasamdaben kutudan çıkan cd yi öneriyorum normalde ama markanın sitesindeki driverlar daha güncel
cd önermemin sebebi bazı driverlar çakışıp sorun çıkartıyor
Hocam aygıt yöneticisi bozuk sanırsam hiçbirşey ünlem ile gözükmüyor hepsi güncel olarak gözüküyor ekran kartımda aynı şekil güncel olarak gözüküyordu fakat experince indirip güncelledim güncel sürümüneEthernet, ses kartını falan da güncelleyebilirsiniz. Birde aygıt yöneticisinde ünlem işareti olan bir sürücü var ise onu da donanım kimliğini internette aratarak bulabilirsiniz diye düşünüyorum.
Ethernet, ses kartını falan da güncelleyebilirsiniz. Birde aygıt yöneticisinde ünlem işareti olan bir sürücü var ise onu da donanım kimliğini internette aratarak bulabilirsiniz diye düşünüyorum.
Bozuk değil. Kurulu ya da microsoft sürücüleri var. Her neyse. O attığınız önemli değil ve güncelleyebileceğiniz bir şey de değil.Hocam cdrom girişi yok malesef kasamda
Hocam aygıt yöneticisi bozuk sanırsam hiçbirşey ünlem ile gözükmüyor hepsi güncel olarak gözüküyor ekran kartımda aynı şekil güncel olarak gözüküyordu fakat experince indirip güncelledim güncel sürümüne
Alıntıyı görüntüle mesala bu ne hocam 2006da kalan sürücü mü var artıkbunu nasıl güncelliyicem