Hayatımda ilk defa pc aldım ve yapmam gerekenleri bilmiyorum. Bios, windows vb.. nadıl yapacağımı ve neleri yapmam gerektigini aciklayabilir misiniz acaba
DriveBooster gibi üçüncü taraf programları kullanma. Ne yüklediği belli olmuyor, güvenli değil. Güncellemeler için Windows Update’i kullanabilirsin. Eğer anakartın MSI ise, MSI Center indirip gerekli chipset ve diğer sürücü güncellemelerini oradan yapabilirsin.Hayatımda ilk defa pc aldım ve yapmam gerekenleri bilmiyorum. Bios, windows vb.. nadıl yapacağımı ve neleri yapmam gerektigini aciklayabilir misiniz acaba
5 sene önce diyor illaki değişen bir şeyler olmuştur benceMesajlar otomatik olarak birleştirildi:
birde ekleyeyim drivebooster gibi slak saçma programlar kullanma hocam virüs yuvası ne yüklüyor belli değil güncelleme için uğdate e gir onu başlat anakartın msi ise msi center indir orada gerekli çipset güncellemeleri vs yapar değisle anakartın markasını versiyonu yaz anakartın sol alt köşesinde versiyon yazar genelde ona göre siteden driver kurabilirsin birde son olarak ekran kartı içim resmi siteden driver indir
temelde aynı şeyler pek bir şey değişmedi5 sene önce diyor illaki değişen bir şeyler olmuştur bence
CHAT GPT amcadan özet geçtim sana5 sene önce diyor illaki değişen bir şeyler olmuştur bence