Arama sonuçları: *

1. E

🔥İndirim 7.8 K Hawk Fame Oyuncu Koltuğu 6 Taksit Peşin Fiyatına

Mağazası Ankara'da olsa giderdim İstanbul'da görünüyor vatana felan baktığımda da ürünü göremedim kör almak da riskli gibi
  2. E

Vallahi sorma her koltukta iyi kötü bir sürü yorum var kararsız kaldım
  3. E

Bunu anlayamadım hawkı seveni çok seviyor ya da nefret ediyorlar sen neyini tam sevmedin bahseder misin ?
  4. E

Fiyatını biraz daha inceledim geçen sene kasımda bi en düşük 6.7 görmüş bence de kaçmaz gibi, ayrıca hiç amazon kodu bilen var mı ?
  5. E

=) Eyvallah almayı düşünüyorum karar vermeme az kaldı diğer rakiplere göre bir tık önde fiyat konusunda
  6. E

reis vallahi ben de arada kaldım çok marka var direkt alıp çıksam mı memnun musun bir de dayanıklı mı. Titan diyen var zio var exvega var bilemedim
  7. E

Tam olarak koltuk nasıldır bilmiyorum ama ismi çok duyduğum bir koltuk...
  8. E

7.8 K ya Hawk Fame Oyuncu Koltuğu İndirimde Alınır Mı ?

Zio diyeni çok duydum, şimdi titan diyenleri de görüdüm xdrive diyen de çok açıkçası arada kaldım ama 7.8k ya geldiğini görünce direkt alıp çıkasım var tavsiyeleriniz nelerdir. Kilo ve boy sorunu yok koltuk açısından çok uzun oturmuyorum sadece ders çalışırken uzayabilir o zaman da yaslanmıyorum...
  9. E

7.8 K ya Hawk Fame Oyuncu Koltuğu İndirimde Alınır Mı Yardım Eder Misiniz ?

Zio diyeni çok duydum, şimdi titan diyenleri de görüdüm xdrive diyen de çok açıkçası arada kaldım ama 7.8k ya geldiğini görünce direkt alıp çıkasım var tavsiyeleriniz nelerdir. Kilo ve boy sorunu yok koltuk açısından çok uzun oturmuyorum sadece ders çalışırken uzayabilir o zaman da yaslanmıyorum...
  10. E

4070 ti tam fps vermiyor

tamamdır birazdan deniyorum 165 fps almak istiyorum ama zaten ben de ekran kartının %100 olduğunu fark ettim. Galiba sıcaklığı şu an düşük olduğu için oc yapabilirim ona da gerek yok gibi bir de cpu %20 kullanımla 65 derece biraz garip gibi geldi macunu süreli 1 saat oldu acaba yanlış bir şey mi...
  11. E

4070 ti tam fps vermiyor

i7 13700k sıvı soğutucu cooler master illusion 360 yazmayı unutmuşum pardon
  12. E

4070 ti tam fps vermiyor

Gta 5 oynuyorum grafik ayarlarının hepsini yükseğe çektim 165 fps alamıyorum sıcaklık düşük ama fps tam alamıyorum büyük ihtimalle %100 kullandığı için bir de işlemci termal macununu yeni değiştim thermal grizzly krynout sürdüm sıcaklık değerleri bana yüksek geldi cpu olarak sizce normal mi ?
  13. E

Discorda Girince Ses Gelmiyor.

Kulaklık ilk bağlandığında ayarlarda müzik bağlandı diyor. Discordaki arkadaşlarımın sesi ve oyun sesi geliyor ama mikrofon çalışmıyor. Bağlantıyı kesip tekrar bağlandığında ise ses ve müzik bağlandı olarak gösteriyor ve discorda hem arkadaşiların sesi geliyo hem de mikrofon sesi gidiyor ama dc...
  14. E

Darmoshark m3s alınır mı ve WRAİTH güvenilir midir ?

zaten profesyonel oyuncu felan değilim öyle bir hedefim de yok sadece kaliteli ama f/p ürürünü kablosuz mouse
  15. E

Kastettiğiniz galiba Darmoshark m3 4k modeli o fiyat farkında gerek yok bence 2k gayet yeteli bir rakam. Bir de m3 4k m3s e göre biraz daha büyük bir mouse ondan dolayı alma düşüncem aklımdan silinmişti. 1705938304 Galiba bunu alacağım asıl sıkıntı benim için mouseden çok siteydi biraz da...
  16. E

tamamdır sağolun hocam.
  17. E

https://wraithesports.com/products/darmoshark-m3s-wireless-mouse?variant=42792879620289 Arkadaşlar bu darmoshark m3s mouse nasıldır alınır mı almayı düşünüyorum da fakat acaba indirime girer mi pahalanır mı bunu merak ediyorum. Ayrıca WRAİTH gibi bir satıcı sizce güvenilir midir
  18. E

DARMOSHARK M3S alınır mı ve WRAİTH güvenilir midir?

Peki wraith güvenilir midir ?
  19. E

DARMOSHARK M3S alınır mı ve WRAİTH güvenilir midir?

1.699 tl ye darmoshark m3s almak istiyorum bir ara indirime girer mi ve wraith güvenilir midir ? https://wraithesports.com/products/darmoshark-m3s-wireless-mouse?variant=42792879620289
Geri