🔥İndirim 7.8 K Hawk Fame Oyuncu Koltuğu 6 Taksit Peşin Fiyatına

Reaksiyon skoru
4
Tam olarak koltuk nasıldır bilmiyorum ama ismi çok duyduğum bir koltuk

1763061747552.webp

Ayrıca kendi resmi sitesinde 8.6K ya satılıyor fakat taksitte vade farkı alıyorlar

Son düzenleme:
Uzun zamandır bu fiyatta. Kendi kullandığım koltuk. Tam 1 sene önce 7000TL'ye uygun fiyata almıştım. Almak isteyenler için güzel fiyat. 1 sene sonra sadece 900TL fazla olması çok iyi.

reis vallahi ben de arada kaldım çok marka var direkt alıp çıksam mı memnun musun bir de dayanıklı mı. Titan diyen var zio var exvega var bilemedim

reis vallahi ben de arada kaldım çok marka var direkt alıp çıksam mı memnun musun bir de dayanıklı mı. Titan diyen var zio var exvega var bilemedim
Ayı gibiyim valla ve narin de kullanmıyorum. 100kg 183boy. Çok memnunum şu ana kadar. Alacak olsam bir daha bundan alırdım. 3 ayda 1 yağlanmasını istiyorlar daha 1 senedir yağ bile sürmedim gıcırtı bile yok. İnşallah alırsan memnun kalırsın şimdiden.

Ayı gibiyim valla ve narin de kullanmıyorum. 100kg 183boy. Çok memnunum şu ana kadar. Alacak olsam bir daha bundan alırdım. 3 ayda 1 yağlanmasını istiyorlar daha 1 senedir yağ bile sürmedim gıcırtı bile yok. İnşallah alırsan memnun kalırsın şimdiden.
=) Eyvallah almayı düşünüyorum karar vermeme az kaldı diğer rakiplere göre bir tık önde fiyat konusunda

Gerçekten o kadar seviyorum ki alalı 3 ay oldu alalı o kadar mutluyum ki yatıyorum üstünde nba atıyorum keyifle deri calitte koltuk kullanıyordum hem deri olması hem tam yatmıyordu bendeki modeli deri alma tek diceğim o bu koltuğunuda çok beğendim ben memnunum

Fiyatını biraz daha inceledim geçen sene kasımda bi en düşük 6.7 görmüş bence de kaçmaz gibi, ayrıca hiç amazon kodu bilen var mı ?
1763062926179.webp

ben aldım 10 gün olmuyor baya iyi tavsiye ederim

Güzel koltuk çok şık ama oturma kısmındaki boşluklar beni durduruyor. Sizi rahatsız etmiyor mu?

Hawk almam aldırmam, asla önermem. Ürünün yanında normalde gelmesi gereken bakım kiti yollamadılar, yazınca arayınca cevap bile vermeye tenezzül etmiyorlar. Kalite zaten yerlerde.

Hawk almam aldırmam, asla önermem. Ürünün yanında normalde gelmesi gereken bakım kiti yollamadılar, yazınca arayınca cevap bile vermeye tenezzül etmiyorlar. Kalite zaten yerlerde.
Bunu anlayamadım hawkı seveni çok seviyor ya da nefret ediyorlar sen neyini tam sevmedin bahseder misin ?

Kutuyu açtığımda ben de öyle sandım çok üzüldüm ama çok alakasız bir kutuda. Kutu içeriğini tamamen inceledin mi? Ayrıca bir bakım kiti için markayı bu kadar kötülemen çok saçma olmuş. Sağlık olsun

Geri