Arama sonuçları: *

1. Polat Alengir

Yardım IEM Kulaklık Alacagım Yardımınızı İstiyorum.

onun bası fazla diye duydum hem waner 2 nin typce girişlisi var alırsın tüm cihazlarda kullanırsın
  2. Polat Alengir

Yardım IEM Kulaklık Alacagım Yardımınızı İstiyorum.

tangzu waner sg 2 al bu bütçede mükemmel bir ürün bende alacağım bu günlerdede bir türlü para denkleşmedi
  3. Polat Alengir

Yardım Evde şarkı kayıdı almak için ekipmanlar

mikrofon olarak fifine a6t öneririm bende vardı geçen aylarda sattım birine alan arkadaşta müzik ile uğraştığını ve kayıt alacağını söyledi ve baya memnun kaldığını iletti bana 3-4k falan sıfırı ikinci el sorun olmayacaksa ikinci elden daha ucuza çözebilirsin
  4. Polat Alengir

15K Bütçe ile Rekabetçi Ekipman Seti Topluyorum (Sizce Mantıklı mı?)

tercihlerin baya güzel yaptığın şeyde mantıklı. ama kulaklık olarak n9 ultrayı alsan daha iyi olur çünkü wireless kulaklık rahatlıktırr
  5. Polat Alengir

65k kadar laptop önerisi

marka takıntın yoksa GameGaraj veya gameraider öneririm
  6. Polat Alengir

Çözüldü✓ Fare önerisi istiyorum

atk a9 air öneririm
  7. Polat Alengir

2 2.5 ARASI KABLOSUZ KULAKLIK TAVSİYE ARIYORUM

az önce birisi sıfır n9 ultrayı sahibinden üzerinde 3000e satıyordu ona bak istersen pg ile 3200 olur
  8. Polat Alengir

2 2.5 ARASI KABLOSUZ KULAKLIK TAVSİYE ARIYORUM

bunları alacağına atk n9 pro al zam geldi 3250 oldu ama kod ile 100 tl düşer 3150 daha iyisi yoktur ama şuan stok yok
  9. Polat Alengir

Yardım 30-40K arası laptop önerisi ( ikinci el sıfır farketmez )

Merhaba arkadaşlar başlıktaki bütçede laptop önerisi lazım ikinci el alabilirim pg ile. Onun dışında bu paraya sıfır varmıdır bilmiyorum. 50xx serisi olursa şahane olur hem güncel olur falan. Lütfen yardım edin bana :((
  10. Polat Alengir

Yardım Klavye değiştirmek istiyorum öneri lazım

atk rs7 air al teşekkür edersin bana
  11. Polat Alengir

Yardım Klavye değiştirmek istiyorum öneri lazım

bütçe ne
  12. Polat Alengir

Netlerim Çok Düşük En Hızlı Sürede Yükseltmek İstiyorum

Herhangi bir dershaneye gidip deneme klubüne kaydolmak istiyorum diyorsun. ben geçen sene sonunda 10k ya kaydolmuştum random bir dershanede yayınları vs baya kaliteli genel olarak max 20 falandır. ama sınava az kaldığı için bu fiyat yarıya hatta çeyreğe bile düşebilir
  13. Polat Alengir

Netlerim Çok Düşük En Hızlı Sürede Yükseltmek İstiyorum

sorma ya bende aynı durumdayım deneme kulübüne geçen sınavdan sonra kaydoldum msüye girmeden önceli 345 deneme netim 61 geldi MSÜye girdim açıklandı 25 net yapmışım mentalimi baya patlattı 1 haftadır ders çalışmıyorum ne olacaksa olsun artık saldım ben yksi
  14. Polat Alengir

Neden çoğu esporcu/ yayıncı / youtuberler Superlight 2 Kullanıyor ?

Neden abi neden ya o kadar güncel teknolojili mouse varken neden superlightan kopamıyorlar ???
  15. Polat Alengir

Intel 5 225F RTX 5060 Ti 16GB 49999 TL‼️🚨

1972 tl fark ile 2tb ssd alınabiliyor oha
  16. Polat Alengir

❌İndirim Bitti! Logitech Orijinal Notebook Çantası 669₺

Ürün altındaki 20 tl kodu alınca sepette 669 oluyor. Siyah rengi 1000tlden başlıyor. https://ty.gl/8u68cqryg7pkv
  17. Polat Alengir

Yardım Atk Ghost Ultimate alınır mı ?

hangi renk var sende 1774717516 gölge ilgimi çekiyor ama kalmamış
  18. Polat Alengir

memnun musun hocam pil nasıl gidiyor
  19. Polat Alengir

valla atk biliyor bu işi her ürünü şok ediyor insanı biraz daha beklesek bence Logitech superstrike switch sisteminden bile yapar 1774713461 ahahaha aynı anda yazmışız son mesajıma baksana. bende ondan şüphe ediyorum şimdi gidip 5k ghosta veririm 1 ay sonra Superstrite gibi ürün çıkarır ve 6k...
  20. Polat Alengir

ikinci el a9 ultimate falan al 1774713289 reis atk ekosistemi kurmak istiyorum atk rs6 air var klavye olarak herşeyi atk alıp tek driverden hepsini yönetmek istiyorum o yüzden atk dışı marka almayacağım
Geri