Arama sonuçları: *

1. Dustares

Mad60 He mi Aula F75 mi?

Mantıklı değil. Mad60 manyetik klavye ama Aula F75 kadar kaliteli değil.
  2. Dustares

Forumun Bu Halimi Eski Halimi Daha İyi

Şuanki baya iyi biraz yenilik lazımdı
  3. Dustares

🔥İndirim Mchose A7 V2 Ultra White 8k Hz Paw3950 Tı Sensör 3399₺

Markalar onu kendine göre değiştirip piyasaya sürüyor. Sonuna tag ekliyorlar plus,pro,ti,ultra, zamazingo gibisinden
  4. Dustares

Ekran Kaydedici Önerisi

Merhabalar eskiden 4060 kartım vardı Nvidia appten direk kayıt alabiliyordum ve baya kaliteliydi. Şimdi arc b580 kartım var hangi uygulama, program ile kayıt almamı önerirsiniz? Çoğunlukla valo cs kliplerimi kaydetmek için kullanacağım. Aklımda obs var onunda kalitesi nasıldır bilmiyorum.
  5. Dustares

Bankaların Israrla Troy Kart Vermeleri. Nasıl Steam Den Oyun Alcam

18e girince 3 bankadan hesap açtım. Kart isteyince uygulamadan baktım troy görünüyor aradım MasterCard istiyorum dedim talebinizi iletiyorum dediler ve MasterCard geldi. 1788978971 Bu şekilde arayarak 3 kartıda MasterCard aldım.
  6. Dustares

İkinci El Ürün Hakkında

Ay başı ya maaşlar yattı. Burslarda ayın 8-9unda yatıyor ondandır herhalde.
  7. Dustares

700w Enermax Psu Alınır mı

Fsp psuları kaliteli ama benim bir defa kullanma şansım olmuştu manyak bir şekilde cw yapıyordu. Direk elden çıkardım. High Power güzel marka diye biliyorum. Abdullah abide ikinci el sistem toplama videolarında kullanıyordu.
  8. Dustares

Bu attığın msi ve xpg iyi diye biliyorum. Acelen yoksa cumayı bekle inchesap gaming gecesibde güzel birşeyler düşer herhalde. Xpg düşmüştü birkaç defa
  9. Dustares

AMD Ekran Kartı Tavsiyesi

Senin kartına ne oldu ?
  10. Dustares

🔥İndirim Aoc 27" Qhd 260 Hz 0.3 Ms Monitör 10281₺

Bence tüm monitörlerin kasa kalitesi düşük. Güç kaynağınında içinde olması güzel kim ayrı adaptörle uğraşsın.
  11. Dustares

Ben 600w versiyonunu hazır sistem ile kullanıyordum birkaç sene önce. Korumasız ve güvenilmeyecek bir psu bence. Bunu alacağına kaliteli bir 650w psu alabilirsin. Veya bütçe arttırıp 750w psu alabilirsin.
  12. Dustares

🔥İndirim Aoc 27" Qhd 260 Hz 0.3 Ms Monitör 10281₺

Satıcıdan psu aldım sorunsuz geldi fakat paketlemesi çok kötüydü.
  13. Dustares

❌İndirim Bitti! Furylevel Z1 Beyaz Mouse 1199 TL

Bu bütçedeki çoğu mouse böyle takılmalar koplamalar saplamalar yapabiliyorlar. Ben her zaman bütçe arttırıp en azından 3k ya ömürlük bir mouse alma taraftarıyım.
  14. Dustares

Max 1.500tl Ye Mouse Onerisi Lazim

Havitin mouseleri alınmaz. Bu konudaki ürüne bakabilirsin https://forum.donanimarsivi.com/konu/furylevel-z1-beyaz-mouse-1199-tl.1257452/
  15. Dustares

Am5 Anakart veya İşlemci Bozulabilir mi?

Hocam merhabalar konudan bağımsız kasa marka model nedir aşık oldum gece gece
  16. Dustares

3 Psu Dan Hangisini Tercih Etmeliyim

Sistemine 850w fazla. 750w bir şey işini görür. İlla 850w alacağım diyorsan Rajintek cratos alabilirsin. Sessiz birşeyler istiyorsan kesinlikle Nzxt ürünlerine bakmalısın kendim nzxt 750w kullanıyorum gram ses gelmiyor.
  17. Dustares

❌İndirim Bitti! Apple iPhone 16e 128gb Siyah 42.558

Şu telefonun 60hz falan olması bir tarafa da şekli baya hoşuma gidiyor. Eski telefonum 6s di ona benziyor diye olabilir 🥺
Geri