Arama sonuçları: *

1. Polat Alengir

Yayıncı Mikrofon önerisi

tüm yayıncılar görüntü için şu meşhur hyperx quadcatmi neyse onu kullanıyor sesi kötü diye duymuştum fifine tarafına bakabilirsiniz
  2. Polat Alengir

Yardım yardım yardım

2 seçenek var ya kasayı satıp yüksek bir kasa alacaksın yada işlemci ve ekran kartı değişiceksin ikiside yetersiz diğer parçalar iyi işlemci olarak ryzen5 5600 öneririm ekran kartı min 3060 bakılabilir
  3. Polat Alengir

Bu üçlüden hangisi en güçlü

sence? ilk ikisi aynı zaten aradaki fiyat farkı saçmalık
  4. Polat Alengir

110K PC Bakar mısınız nasıl

kasa güzel değil sıvı soğutma fln alıyorsun bu sisteme bi akvaryum kasa yakışır gibi
  5. Polat Alengir

Yardım 10.000-15.000 TL Bütçeye Tablet Önerisi Yapar Mısınız?

a16 alabilirsin bende var memnunum 1760640026 tablette oyun dedince pubg 1.sırada geliyor oynarsın onu herhalde 60fps veriyor gayet iyi
  6. Polat Alengir

Çözüldü✓ Hazır kasa almayı düşünüyorum bu alınır mı

tabii ki alınmaz bu fiyata daha iyileri var bekle bilen arkadaşlar gelir konuya
  7. Polat Alengir

🔥İndirim 🔥INTEL Core i3 14100F 2099 TL🔥

bu fiyata alınsa ne kadara satılır
  8. Polat Alengir

Aula F75 Switch Farkları

ben ilk aula alanlardanım temudan 800 civarına almıştım sattığıma en pişman olduğum klavyeden birisidir kendisi. bendeki beyaz renkli klavyeydi switchler yeşildi böyle tuşlara basınca baloncuk sesi gibi bir tok sesi vardı pıt pıt pıt özellikle space tuşu sesi mükemmeldi kısaca sesi beni...
  9. Polat Alengir

Öneri 25-30 bin TL Gaming Laptop Önerileri

amd işlemci demiş
  10. Polat Alengir

Psu dan ince tiz bi ses geliyor

choil whine sesi dünyanın en iğrenç sesi birde oda sessiz olunca kafa şişiriyor kulaklığı arka porta takınca kulaklıktanda o ses geliyor fişi değiştir sorun çözülmezse mecbur ya katlanacaksın ya da değişiceksin
  11. Polat Alengir

YouTube Kazanç Hakkında Görüşleriniz

güzel para normalde shortsta o kadar para olmuyor uzun videolara göre ama sakın kanal adını burada söyleme kanalını fln yerler ham yaparlar tamammı
  12. Polat Alengir

Monıtor kalıtem sızce nasıl

ekran kartın Nvidiamı amd mi
  13. Polat Alengir

expo ile alakalı değildir monitöründe gsync freesync veya adaptive sync varsa bunları aç
  14. Polat Alengir

monitörün g sync desteği varsa onu aç yırtılmayı falanda önler
  15. Polat Alengir

internetten olabilir
  16. Polat Alengir

monitör güzel renk ayarlarını sıfırla sadece dijital vebrance yazanı fulle tartışmasız en iyi renk ayarıdır valoda silahların daha güzel görünüyor birde ayarlarını en düşüğe çek
  17. Polat Alengir

🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

setup baya iyi güzel günlerde kullan
  18. Polat Alengir

Acil 3k monitör önerisi

almadıysanız bunu alın o zaman marka ve özellikl fazla önemli değildir o yaştaki çocuğa https://www.itopya.com/fazeon-x24f165s-238-165hz-5ms-hdmi-dp-hdr-freesync-g-sync-fhd-fast-ips-gaming-monitor_u29990
  19. Polat Alengir

Ders Çalışmak için pc önerisi

laptop istiyorsun yani
Geri