Arama sonuçları: *

1. Floriva_97

Windowsu yükselttim pc bozuldu

Malesef, ekranda takılıyor tek yapabildiğim mouse oynatmak
  2. Floriva_97

Windowsu yükselttim pc bozuldu

windows 10 bilgisayarımı windows 11 e yükselttim ve pc bilgisayarım bozuldu açtığımda mouse imleci bozuk ve siyah bir arayüzde kalıyor.
  3. Floriva_97

Hazırlık sınıfı not sistemi

Ben x lisesinde hazırlık sınıfına giden bir öğrenciyim. Seneyi çok ciddiye almadığımdam notlarım çok iyi durumda değil. Sorucağım şey şu sınav notları dışında kaç farklı not giriliyor? Sözlü yani ders içi performans sınav notlarının altına giriliyor diye biliyorum. Peki o zaman sınav notlarının...
  4. Floriva_97

Ramlerden Biri Bozuk

durum şöyle benim bilgisayarım uzun zaman boyunca 16 gb ramle çalıştı, ama son 1 ay içinde donanıma ayrılan ram miktarının 8gb olduğu yazıyordu biosu güncelledim fayda etmedi. En son ramleri çıkarıp taktım 1 ram 2 slottada düzgün çalışıyordu. Ama diğer ram 2 slottada çalışmıyor. Görev...
  5. Floriva_97

Donanıma Ayrılmış Ram Sorunu

malesef
  6. Floriva_97

Amd ryzen 5 2600 six core-processor 1728474301 1728474356 Teşekkürler, bugün deniyeceğim
  7. Floriva_97

Bilgisayarımda 16 gb ram bulunmasına rağmen sistem bilgilerinde donanıma ayrılmış 8gb ram olduğu yazıyor. bunun çözümü için internette sistem yapılandırmasından çözmemiz gerektiği yazıyor ama bende işe yaramadı. Bende ram leri çıkarıp taktım ve gene işe yaramadı ne yapacağım bilmiyorum.
  8. Floriva_97

Jbl quantum 350 alınır mı?

Başlıkta belirttiğim gibi bu kulaklığı almayı düşünüyorum sizce alınır mı?
  9. Floriva_97

Fransızca mı? İspanyolca mı?

Okuduğum lisenin hazırlık sınıfına başlayacağım. 2. Dil olarak fransızca veya ispanyolca seçeneği var. Benim tercihim fransızca yönünde, lakin çoğu arkadaşlarım ve tanıdıklarım ispanyolca öğrenmemi istiyor. Kararsızım ikiside çok avantajlı diller. Sizce hangisini tercih etmeliyim?
  10. Floriva_97

Fc 24 şampiyonlar ligine katılamadım.

Fc 24 kariyer modunda seçtiğim takımda şampiyonluk yaşadım ama şampiyonlar ligine gidemedim ama 2. Olan fenerbahçe ön elemelerde gözüküyordu. Benim seçtiğim takım ön elemelerde bile yoktu. Bekliyim dedim sezonun yarısına kadar geldim yok olmuyor. Yardımcı olabilir misiniz?
  11. Floriva_97

Hazırlık okuyup 10. Sınıfa geçmek mümkünmü

Şimdi durum şöyle ben sosyal bilimlere girdim ama pişmanım ve hazırlık da zorunlu nakil olmak istiyorum. Hazırlık okuyup nakille 9 a mı geçeceğim 10 a mı?
  12. Floriva_97

Resident evil 7-8 ne kadar ingilizce gerektirir

Başlıktaki oyun serisinin 7. Ve 8. Oyunu indirimde. almayı düşünüyorum ama oyunu konsoldan alacağım ve konsollarda türkçe yama gibi birşeyde bulunmuyor. Eğer outlastın 1. Oyunu gibiyse yani çok bi metin konuşma içermiyorsa alacağım oynayanlar yardımcı olabilir mi?
  13. Floriva_97

Ps 5 son dönemi ne demek?

Ben yakın bir zamanda ps5 almayı düşünüyordum ama bir habere rastladım ps 5 e daha yeni oyun gelmeyecek diye. Şimdi ikilemde kaldım sadece ps özel oyunmu çıkarmıcak yoksa hiç bir oyunmu ps 5 e gelmeyecek yakın bir tarihten sonra ? Biri beni aydınlatırsa sevinirim.
  14. Floriva_97

conquerors 2.1 + uwut engine

başlıktakı oyunu indirdim ilk sorun yok gibi gözüküyordu ama oyunun içindeki yapı yapmamızı sağlayan kaynak kısmı 200 de takıldı artmıyor nasıl düzeltebilirim ?
  15. Floriva_97

Babam öleli bugün 2 sene oldu.

Allah rahmet eylesin
  16. Floriva_97

Gtx 1070 ekran kartı için işlemci

bendede 1070 var benim işlemci r 2600 anakartın destekliyo al bence
  17. Floriva_97

RTX 3070 r5600 ve b450m s2h sorun olurmu

toplayacağım sistemin bazı parçaları bunlar darboğaz yapar mı? 1080 p monitör le kullanacağım
  18. Floriva_97

kıvırcık erkekler için saç modeli

benim saçım kıvırcık ve çok uzadı kestirmeyi düşünüyorum. Ama genellikle gittiğim berberler saçı kötü kesiyordu, bende bu duruma alıştığım için sürekli aynı model kestiriyordum. ama artık biraz farklı şeyler denemenin önemini geçte olsa anladım. Bu yüzden kıvırcık olan birileri kullandığı modeli...
  19. Floriva_97

ekran kartı ve işlemci değişikliğinden sonra pc hızlanırmı

örnek vericeksem daha dün pc açılışı max 15 saniye sürerken bu gün 2 ila 3 dakikaya kadar çıktı bu sürenin azalması
  20. Floriva_97

ekran kartı ve işlemci değişikliğinden sonra pc hızlanırmı

bilgisayarım eskiye nazaran yavaşlamaya başladı muhtemelen indirdiğim dosyalar ağır gelmiş olabilir. ama ben zaten yakın bir zamanda işlemci ve ekran kartını değiştiricem değiştirdikten sonra pc eskisi gibi hızlanırmı ?
Geri