Ps 5 son dönemi ne demek?

Reaksiyon skoru
4
Ben yakın bir zamanda ps5 almayı düşünüyordum ama bir habere rastladım ps 5 e daha yeni oyun gelmeyecek diye. Şimdi ikilemde kaldım sadece ps özel oyunmu çıkarmıcak yoksa hiç bir oyunmu ps 5 e gelmeyecek yakın bir tarihten sonra ? Biri beni aydınlatırsa sevinirim.

Ben yakın bir zamanda ps5 almayı düşünüyordum ama bir habere rastladım ps 5 e daha yeni oyun gelmeyecek diye. Şimdi ikilemde kaldım sadece ps özel oyunmu çıkarmıcak yoksa hiç bir oyunmu ps 5 e gelmeyecek yakın bir tarihten sonra ? Biri beni aydınlatırsa sevinirim.
Yok ağa ben yeni aldım durma söz konusu değil bekleyebilirsen ps5 pro bekle ama bence fiyat çok yüksek olucak o yüzden bekleme slim al 17 k sıfırı daha en az 5 sene daha götürür

Pslerde iki dönem olur ilk dönemin sonuna geldik ki ikinci dönem yeni başlıyor aynı durum ps4 tede vardı asıl exc oyunları ikinci dönemde çıktı ghost of tsushima god of war gibi gibi

PS5 boşa çıktı zaten. Oyun çıkmadı ki adam akıllı. PS5 pro geleceği kesinleşti neredeyse. Beklemeni tavsiye ederim.

PS5'in dönemi şu an başlıyor. Yukarıdaki arkadaş söylemiş zaten. PS6 çıksa yarın, kim neden alsın? Neyime yarayacak? PS5 önümüzdeki 5 sene neredeyse her oyunu minumum 4K30FPS oynatacak güçte. Bütçe çok sıkıntı değilse Pro'yu bekleyin.

Clickbait bir habere denk gelmişsin.

İlk dönemini tamamladı, 3-4 yıl daha desteklenecektir, sonrasında ps6 çıkar.

Konsol ömrünün yarısını tamamladı 2020 de çıkış yaptı 4.yıla girdik yani eskidi artık donanım olarak, PS5 Pro almak daha mantıklı bu saatten sonra özellikle GTA6 için.

Geri