Neler Yeni

Ps 5 son dönemi ne demek?

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Hamza efe Baltacı
Ben yakın bir zamanda ps5 almayı düşünüyordum ama bir habere rastladım ps 5 e daha yeni oyun gelmeyecek diye. Şimdi ikilemde kaldım sadece ps özel oyunmu çıkarmıcak yoksa hiç bir oyunmu ps 5 e gelmeyecek yakın bir tarihten sonra ? Biri beni aydınlatırsa sevinirim.

Hasan enes

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
184
İsim
Hasan enes
Ben yakın bir zamanda ps5 almayı düşünüyordum ama bir habere rastladım ps 5 e daha yeni oyun gelmeyecek diye. Şimdi ikilemde kaldım sadece ps özel oyunmu çıkarmıcak yoksa hiç bir oyunmu ps 5 e gelmeyecek yakın bir tarihten sonra ? Biri beni aydınlatırsa sevinirim.
Yok ağa ben yeni aldım durma söz konusu değil bekleyebilirsen ps5 pro bekle ama bence fiyat çok yüksek olucak o yüzden bekleme slim al 17 k sıfırı daha en az 5 sene daha götürür

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,668
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Pslerde iki dönem olur ilk dönemin sonuna geldik ki ikinci dönem yeni başlıyor aynı durum ps4 tede vardı asıl exc oyunları ikinci dönemde çıktı ghost of tsushima god of war gibi gibi

Aquaman

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
106
İsim
Mert Balamut
PS5 boşa çıktı zaten. Oyun çıkmadı ki adam akıllı. PS5 pro geleceği kesinleşti neredeyse. Beklemeni tavsiye ederim.

muhammetdd

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
653
İsim
Muhammet
PS5'in dönemi şu an başlıyor. Yukarıdaki arkadaş söylemiş zaten. PS6 çıksa yarın, kim neden alsın? Neyime yarayacak? PS5 önümüzdeki 5 sene neredeyse her oyunu minumum 4K30FPS oynatacak güçte. Bütçe çok sıkıntı değilse Pro'yu bekleyin.

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Clickbait bir habere denk gelmişsin.

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1
İlk dönemini tamamladı, 3-4 yıl daha desteklenecektir, sonrasında ps6 çıkar.

The Semih

80+ Gold
Konsol ömrünün yarısını tamamladı 2020 de çıkış yaptı 4.yıla girdik yani eskidi artık donanım olarak, PS5 Pro almak daha mantıklı bu saatten sonra özellikle GTA6 için.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,047,206
Üyeler
166,172
Son üye
djxjjsdejdkj
Top Bottom