1. dijital alma biraz daha pahalı olsun cd li olsun
2. Ps plus'a bence pek ihtiyacın olmaz çünkü zaten hafızası Fat olanın 660gb~ slim olanın 800gb~ bu sebeple max 7-9 oyun yüklersin hem ps plus ta ben çok tatmin edici oyun da görmedim ama sen bak istersen bu arada bazı oyunlar ps plus ta deneme sürümü yani tam oyun değil. Ama kanka baktım da sen görmemişsin onlarca güzel oyun var hem de ben fena gamerim 2 tb ssd takacam bir sürü oyun indirecem diyorsan alabilirsin
3. Ps pro bence gta 6 çıkmadan gelmez yani 2 yıl beklersin minimum
3. 4k 120 fps oynatmaz 4k 60fps oynatır max
5. Xbox'unda güzel yönleri var ama bence ps daha iyi
Hocam ilgin için teşekkür ederim öncelikle,
1- Neden cd'li almam gerektiği konusunda keşke daha detaylı yazsaydın çok sevinirdim. CD Takası, veya alım-satım gibi işlerle uğraşıcak pek vaktim olmadığı için gerekli mi emin değilim. CD'li oyunlar dijitallerden çok daha ucuz diyorsanız o ayrı konu o zaman tekrar düşüneyim.
2-Yer çok problem değil, bilgisayarımda halihazırda kullandığım 1TB SSD var onu boşa çıkarıp 2TB alacaktım bilgisayara, boşta kalan 1TB'ı bunun için kullanabilirim, olmazsa da satın alırım SSD çok büyük maliyet değil açıkçası
3-Bu konu hakkında pek bilgim yok açıkçası, birkaç youtube kanalı kasım gibi gelicek diyordu ama çok da ihtiyacım var mı PS 5 Pro ya pek sanmıyorum açıkçası
4- Zaten competetive oyunlar için iyi bir hazır PC Setup'ım var. Konsolu muhtemelen fifa ve koltuğa uzanıp mesaiden sonra chill takılmak için birkaç single player Exclusive story oyunu oynarım diye düşünüyorum. Bundan dolayı 4K 60 fps'in altına düşmemesi benim için yeterli olacaktır.
5- Hemfikirim, ki zaten xbox game pass oyunlarını istersem bilgisayarımda oynayabiliyorum gamepass aboneliğim aktif devam ediyor.