PC Upgrade Mi PS 5 Almak Mı

enesbkds

80+
Reaksiyon skoru
22
Herkese Selamlar
Birkaç gündür ps5 almayı düşünüyorum ama kararsızım kararsız olmamın sebebi bir kaç zaman oynayıp bi köşede beklemesi
Şuanki Sistemim apu bi sistem steam kütüphanemde de nisbeten iyi oyunlar var FIFA 22 FIFA 23 FORZA 4 FORZA 5 GOD OF WAR UNCHARTED LEGACY RDR 2 gibi sizce ekran kartı alıp pc den mi devam etmeliyim
yoksa PS 5 almalı mıyım ps 5 aldığımda da fıfa ghsot of yeti gibi oyunlar oynamayı düşünüyorum ama söylendiği gibi oyunlar çok pahalı
PS 5 tahmini 25k
ekstra 1 kol 4k
fc 26 2.5k - 3k
ghsot of yoeti 3.5k toplam 38 40 k ya geliyor sizce gerek varmı yada bi ekran kartı alıp steam deki oyunları oynamayı düşünüyorum

Herkese Selamlar
Birkaç gündür ps5 almayı düşünüyorum ama kararsızım kararsız olmamın sebebi bir kaç zaman oynayıp bi köşede beklemesi
Şuanki Sistemim apu bi sistem steam kütüphanemde de nisbeten iyi oyunlar var FIFA 22 FIFA 23 FORZA 4 FORZA 5 GOD OF WAR UNCHARTED LEGACY RDR 2 gibi sizce ekran kartı alıp pc den mi devam etmeliyim
yoksa PS 5 almalı mıyım ps 5 aldığımda da fıfa ghsot of yeti gibi oyunlar oynamayı düşünüyorum ama söylendiği gibi oyunlar çok pahalı
PS 5 tahmini 25k
ekstra 1 kol 4k
fc 26 2.5k - 3k
ghsot of yoeti 3.5k toplam 38 40 k ya geliyor sizce gerek varmı yada bi ekran kartı alıp steam deki oyunları oynamayı düşünüyorum
alınmaz elindeki pc yi satıp 40 bin tl nin üstüne koyup manyak bir pc alıp devam etmek daha mantıklı zaten sony oyunlarının hepsi pc de var tek dez avantajın gta 6 olmayacak oda olmayı versin

Herkese Selamlar
PS 5 tahmini 25k
ekstra 1 kol 4k
fc 26 2.5k - 3k
upgrade etmenizi oneririm

PS5'es sahip olan biri olarak söylüyorum bilgisayarınızı güncelleyin.

alınmaz elindeki pc yi satıp 40 bin tl nin üstüne koyup manyak bir pc alıp devam etmek daha mantıklı zaten sony oyunlarının hepsi pc de var tek dez avantajın gta 6 olmayacak oda olmayı versin
bende güncelleme kısmına daha yakınım rdr 2 yi almıştım daha hiç oynamadım düşük kalitede oynamak istemedim teşekkür ederim ayrıca
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

upgrade etmenizi oneririm
teşekkür ederim

PS5 sahibi olarak bilgisayarınızı güncelleyin.
teşekkür ediyorum

bende güncelleme kısmına daha yakınım rdr 2 yi almıştım daha hiç oynamadım düşük kalitede oynamak istemedim teşekkür ederim ayrıca

teşekkür ederim

teşekkür ediyorum
zaten bu arada hesabınız hatalı

ps5 de 1 tb ssd den size 825 gb kalıyor çok fazla oyun oynayan biri iseniz 1 tb da ps5 uyumlu m2 ssd almanız lazım 5k

2. ps5 de aboenlik almanız lazım kütüpane için senelik 4k

yani sizin istekleriniz haricinde bu masraflarda var 50k ya patlıyor size

zaten bu arada hesabınız hatalı

ps5 de 1 tb ssd den size 825 gb kalıyor çok fazla oyun oynayan biri iseniz 1 tb da ps5 uyumlu m2 ssd almanız lazım 5k

2. ps5 de aboenlik almanız lazım kütüpane için senelik 4k

yani sizin istekleriniz haricinde bu masraflarda var 50k ya patlıyor size
o zaman hiç mantıklı bi tarafı kalmıyor benim ps 5 alma amacım birazda tv de fifa oynamak felan dı hocam mesela pc yi televizyona kabloyla bağlamadan oynamanın bi imkanı varmı acaba bilgim yokta ondan soruyorum mesela wifi li bi anakart olsa ekran yansıtmadan halledebilir miyim ama sanırım olsa bile hdmı veya display port kadar verim alamam sanırım

o zaman hiç mantıklı bi tarafı kalmıyor benim ps 5 alma amacım birazda tv de fifa oynamak felan dı hocam mesela pc yi televizyona kabloyla bağlamadan oynamanın bi imkanı varmı acaba bilgim yokta ondan soruyorum mesela wifi li bi anakart olsa ekran yansıtmadan halledebilir miyim ama sanırım olsa bile hdmı veya display port kadar verim alamam sanırım
maglesef olmaz pc taşıman lazım üstüne eger tv niz duvara baglı ise tv yi indirip hdmi yada dp kabloyu takıp tekrar tv yi yerine oturtmanız gerekiyor baya kanser

Bazı evlerde fiş yerinin yanında internet kablosu yeri de bırakıyorlar oradan hdmı kablosu geçebiliyor bazen o şekilde belki olur tabi bu müstakilse eviniz olabilir

Herkese Selamlar
PS 5 tahmini 25k
ekstra 1 kol 4k
fc 26 2.5k - 3k
Elindeki pc yi satıp 40k üstüne koyup mükemmel bir sistem toplarsın

Pc daha geniş işlevli bir şey. Oyununu da oyna office işini de yap. Daha geniş kütüphane. Ben olsam Bilgisayarı yükseltirim.

Geri