PS 5 Almalı Mıyımmm?

enesbkds

80+
Reaksiyon skoru
23
Birkaç gündür ps5 arayışındayım fifa uncharted ghost of yoeti gibi oyunları oynamatı düşünüyorum ama bi yandan da ps 5 i aldıktan sonra hevesim kaçıp bi köşede kalacak diye de kararsızım siz olsanız ne yaparsınız

ps5 her zaman albenisi olan bir cihaz. satması cok kolay. sıkılırsan yani.

sıkılırsan ilana koy hemen altına "abi şu kadarım var" diyen 10 kişi çıkar.

Alalı 1.5 ay oldu PS5'i, istediğin soru varsa sorabilirsin.

yani bir yerden sonra sıkılırsın. Kebap çok seviyorsunuzdur. Kebapçıda çalışmaya başlarsınız 2-3 haftadan sonra kebaptan da sıkılırsınız.
Ama onun dışında "Acaba bu oyunu açar mı?" gibi bir sıkıntısı kesinlikle olmadığı için CS2-Valorant bağımlısı olmadığınız sürece bence sizi baya bir zaman götürür. Daha önümüzde GTA 6 var..

Oyunları karşılayacak maddi gücün varsa hevesinin kaçacağını zannetmiyorum tabi elinde sağlam bir bilgisayar varsa ps5 sadece özel oyunlar için kenarda bekleyebilir.

pc varsa fazladan para varsa alınabilir tabi ama bence ilk başta düzgün pc almak daha iyi olur en kötü gamepad alıp oynarsın

Sadece gta 6 için bile alınır piyasası da hızlı olan bir cihaz sıkılırsan satarsın

Bende almanızı tavsiye ederim. Çünkü 2026'da PS5'e marvel wolverine gibi mükemmel oyunlar çıkacak. Bu arada ben plus deluxe üyesiyim. Sony plus deluxe ya da extra üyelerine mükemmel oyunları getiriyor .Mesela örnek vermek gerekirse Alan wake 2 gibi bir oyunu plus üyelerine getirdi. Ve ayrıca gamepass yapılan son zam artışından sonra xbox konsolunun bir avantajı kalmadı, çünkü gamepass ultimate büyük bir Microsoft global zam yaptı. Ve ülkemizde gamepass ultimate 800 lira oldu.Bu da gamepass artık ülkemiz içinde ve diğer ülkeler içinde bir avantajı olmadığını gösteriyor. neyse sonuç olarak xbox markasının bir değeri dünya da kalmadığını gösteriyor. Neyse benim tavsiyem ise PS5 almanızı tavsiye ediyorum

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,937
Üyeler
183,920
Son üye
doganylmm
Geri