Hocam ilgin için teşekkür ederim öncelikle,
1- Neden cd'li almam gerektiği konusunda keşke daha detaylı yazsaydın çok sevinirdim. CD Takası, veya alım-satım gibi işlerle uğraşıcak pek vaktim olmadığı için gerekli mi emin değilim. CD'li oyunlar dijitallerden çok daha ucuz diyorsanız o ayrı konu o zaman tekrar düşüneyim.
2-Yer çok problem değil, bilgisayarımda halihazırda kullandığım 1TB SSD var onu boşa çıkarıp 2TB alacaktım bilgisayara, boşta kalan 1TB'ı bunun için kullanabilirim, olmazsa da satın alırım SSD çok büyük maliyet değil açıkçası
3-Bu konu hakkında pek bilgim yok açıkçası, birkaç youtube kanalı kasım gibi gelicek diyordu ama çok da ihtiyacım var mı PS 5 Pro ya pek sanmıyorum açıkçası
4- Zaten competetive oyunlar için iyi bir hazır PC Setup'ım var. Konsolu muhtemelen fifa ve koltuğa uzanıp mesaiden sonra chill takılmak için birkaç single player Exclusive story oyunu oynarım diye düşünüyorum. Bundan dolayı 4K 60 fps'in altına düşmemesi benim için yeterli olacaktır.
5- Hemfikirim, ki zaten xbox game pass oyunlarını istersem bilgisayarımda oynayabiliyorum gamepass aboneliğim aktif devam ediyor.