Arama sonuçları: *

1. M

Android S24 Fe Aşırı Isınma Sorunu

ilk çıktığında almıştım zaten 1 ay kılıfsız kullandım çok kayıyor cam tasarım olduğu için kılıf kullanıyodum ama sert plastik kılıf ultra slim diye geçiyo adı. neyse dediğim gibi temmuz ağustos idare etcez gibi görünüyo.
  2. M

o zaten hep düşük seviyede. performansa dair her şey kapalı yada düşük seviyede. performasa dair en ufak bişeyi açsam ateş topuna dönüyo kılıfı çıkarıp elimle ısı alışverişi yapıyorum :D. 7 sene güncelleme garantisi var da 4 sene dayanacak mı meçhul. madem çoğu telefon ısınıyo idare etcez artık.
  3. M

geçen seneyi anımsamaya çalışıyorumda sanki geçen sene bu kadar değildi. ara ara aşırı ısı zarar verirmi acaba. bundan önce mi 11 t pro kullanıyordum. o da aşırı ısınıyordu sd gen serisine geçmeden önceki son işlemci 888 vardı. ısınmasın diye underclock modülleri yüklemiştim ama faydası pek...
  4. M

2024 ekim yada kasım ayından beri s24 fe kullanıyorum. gayet de memnunum. fakat son zamanlarda one ui 8,5 güncellemesi geldiğinden beri telefonumda en basit oyunlarda bile el yakacak kadar aşırı ısınmaya başladı. youtube da samsung telefonlar için kapatılması gereken her şey kapalı, performans...
  5. M

Logitech g29 bakım nasıl yaparım

Merhabalar, ikinci el satın almış olduğum g29 dreksiyonun içini temizlemek bakım yapmak maksatlı söktüm dağıttım. Toplarlende dişli kısımlarını gress yağı ile yağladım sanırım yanlış yağ kullandım lütfen linçlemeyin. Dişli sesi bi müddet sonra arttı. Dişli kısmını hangi yağ ile yağlamalıyım?
Geri