Ben güncellemeden değilde hava sıcaklığından kaynaklandığını düşünüyorum. Bir ısındı mi daha da soğumuyor zaten ama sadece yaz aylarında bu kadar yüksek...
Elbet zarari vardır aşırı ısınmanın. Çözümünü bilsem bende kullanıcam. Ben oyunda oynamıyorum yani twitterda dolasinca yanıyor telefon
1786130600
Buzluğa...
Yazın normal en ısınmayan cihaz bile ısınıyor şu sıcaklarda, zaten Exynos işlemci de ekstra ısınır diğerlerine göre, yaz ayları geçene kadar idare etmek en...
ilk çıktığında almıştım zaten 1 ay kılıfsız kullandım çok kayıyor cam tasarım olduğu için kılıf kullanıyodum ama sert plastik kılıf ultra slim diye geçiyo...
o zaten hep düşük seviyede. performansa dair her şey kapalı yada düşük seviyede. performasa dair en ufak bişeyi açsam ateş topuna dönüyo kılıfı çıkarıp...
geçen seneyi anımsamaya çalışıyorumda sanki geçen sene bu kadar değildi. ara ara aşırı ısı zarar verirmi acaba. bundan önce mi 11 t pro kullanıyordum. o da...
2024 ekim yada kasım ayından beri s24 fe kullanıyorum. gayet de memnunum. fakat son zamanlarda one ui 8,5 güncellemesi geldiğinden beri telefonumda en basit...