Arama sonuçları: *

1. T

25.000₺ ekipmanlı bilgisayar toplama

Hocam siz bana monitör, klavye, mouse, kulaklık önerir misiniz?? bu sesör muhabbetinden pek anlamıyorum ben de.
  2. T

25.000₺ ekipmanlı bilgisayar toplama

Total bütçe 25.000₺ Uzun süre idare edicek bir sistem lazım. Sistem içinde; Monitör Klavye Mouse Mousepad Kulaklık ve bilgisayar olucak. NVIDIA tercihimdir ama olmasada sıkıntı yok şimdiden teşekkürler.
  3. T

Kalçaya vurulan ağrı kesici sonrası bacakta çıkan sivilce benzeri şişlik

Sağlıkla ilgilenen kişiler gelemiyo mu donanım arşivine?
  4. T

Knk saat gece 12 ya hani ama doğru buraya sorulmaz.
  5. T

Babam ağrı kesici vuruluyor arada kalça'dan en son vurulduktan sonra baldırının arka kısmında kırmızı şişlik oldu ve kolonya sürünce acıyor. Alerji hapı da içmişti, yardım edermisiniz?
  6. T

Hangi ekran kartını tercih etmeliyim

Attığım PSU yeterli olacaktır.
  7. T

Hocam RX 6700 varken bu fiyata RX 6600XT alınmaz.
  8. T

19.000 TL Hazır sistem önerisi

Pardon hocam farketmemişim. Ancak kasalarda çok seçenek yok bende GamePower almak istemiyorum PSU olarak. Başka site veya sistem var mı?
  9. T

Hocam o bütçelerde RX 6700 tercih etmeniz daha iyi olacaktır...
  10. T

Gayet iyi bir marka, ASUS'un olsa tercih edermiydiniz? İçindeki sistem aynı hocam sadece soğutma blokları ve fanlar farklı Gainward'ın soğutması da gayet iyi.
  11. T

Hocam sinerjinin kullandığı parçalar bana kalitesiz geliyor.
  12. T

Ben bu sistemleri buldum hangisi daha iyidir ya da sizin daha iy bir öneriniz varsa yazarmısınız? SSD 1 TB şart, RTX 3060'dan daha iyi bir ekran kartı olursa iyi olur. Bütçe artmaz maalesef. RX 6750XT olsun istedim ancak bulamadım siz bulabilirseniz bu bütçeye güzel olur. 1. GAMING-DUAL6700XT...
  13. T

Yardım Gigabyte B450M K Secure Boot sorunu

Benim Win 10 kurma sebebim daha stabil bana göre şuan Win 11'de hala hata alanlar var.
  14. T

Hayır Win 11 kurmadım Win 1ü kurdum. Ayrıca öyle valorant oynayan biri değilim, haftada bir arkadaşlarla giriyorum.
  15. T

Ellemedim hocam Secure Boot kısmını. W10'da sıkıntısız oynuyorum Valorant'ı
  16. T

Bu Monitör Alınır mı?

Hocam anlıyorum ama gidip VA panel almanızdan iyidir attığınıx monitörün çok da kaliteli olduğunu söyleyemem. Yine 1080P bir monitör ama 27 inç karar size kalmış hocam...
  17. T

Bu Monitör Alınır mı?

Hocam 6K ya sanmıyorum IPS 2K monitör olucağını bende az önce baktım sizin için ama 8K ya kadar çıkıyo fiyatlar. Bunu almanız daha mantıklı olucaktır diye düşünüyorum eğer biraz daha kaliteli olsun derseniz...
  18. T

Bu Monitör Alınır mı?

Hocam ben kendim için buna bakıyorum. IPS panel fiyatı gayet iyi ama size düşük gelebilir. https://www.gaming.gen.tr/urun/4719/asus-vp249qgr-23-8-144hz-1ms-display-port-hdmi-freesync-full-hd-ips-gaming-monitor/ 1680599138 Hocam ne kadar kaliteli olursa olsun çoğunda ghosting sorunu var.
  19. T

Bu Monitör Alınır mı?

Hocam bu kadar para verip VA panel alınmaz. IPS monitörlere bakın derim.
  20. T

43 İnç televizyona bilgisayar bağlamak

"Monitör".
Top Bottom